Το πρώτο ERP δεύτερης γενιάς για το Ξενοδοχειακό Τομέα από την Entersoft και την HIT

Οι εταιρείες Entersoft και HIT (Hospitality Integrated Technologies) ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συμμαχία σε λύσεις ERP για τον ξενοδοχειακό τομέα. Η Entersoft εξειδικεύεται σε λύσεις ERP δεύτερης γενιάς, βασισμένες στην τεχνολογία Microsoft.ΝΕΤ. Η ΗΙΤ είναι o μεγαλύτερος Hospitality Intergrator στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας πάνω από 70% της εγκατεστημένης βάσης των μηχανογραφημένων ξενοδοχείων.

Τα δύο νέα πρωτοποριακά προϊόντα που δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα από αυτήν τη συνεργασία είναι το Estia.NET που απευθύνεται σε ξενοδοχειακές μονάδες με μέχρι 3 χρήστες, καθώς και το PROT@ERP.NET που απευθύνεται σε μεγαλύτερες μονάδες και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για Αποθήκες Food & Beverage έχοντας τη δυνατότητα να δεχθεί επιπρόσθετα modules. H αρχιτεκτονική ανάπτυξης καθιστά τα user interfaces των εφαρμογών πλήρως ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σύστημα, παρέχοντας τη σημαντική ευελιξία για την υλοποίηση του καταλληλότερου user interface για την επικοινωνία με τον χρήστη, ή και με άλλα συστήματα.

Και τα δύο προϊόντα αποτελούν καινοτομία στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, καθώς διαφοροποιούνται πλήρως από τις μέχρι τώρα hospitality λύσεις. Αποτελούν πλήρεις λύσεις ERP δεύτερης γενιάς, καθώς βασίζονται στην νέα τεχνολογία της Microsoft.ΝΕΤ. Ο συνδυασμός της ανάπτυξης πρωτοποριακών ERP λύσεων από την Entersoft και της μακρόχρονης εμπειρίας της ΗΙΤ στον ξενοδοχειακό τομέα, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία των Estia.NET και PROT@ERP.NET στην ελληνική αγορά.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωσή τους, οι παραπάνω ERP λύσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί σε μεμονωμένα ξενοδοχεία αλλά και μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως τα Titania, Electra κ.λπ.