Έντονη ανάπτυξη για την Entersoft στο Ά εξάμηνο του 2005.

Έντονη ανάπτυξη για την Entersoft στο Ά εξάμηνο του 2005.

Συνεχίζεται με εντεινόμενους ρυθμούς η εμπορική επιτυχία των προϊόντων λογισμικού της Entersoft. Περισσότεροι από 100 νέοι πελάτες κάθε μεγέθους με πάνω από 900 νέους χρήστες εμπιστεύτηκαν κατά το α’ εξάμηνο του 2005 τα προϊόντα της Entersoft και των συνεργατών της. Θα πρέπει να τονιστεί ότι πολλά από αυτά τα νέα έργα υλοποιούνται από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, επιβραβεύοντας την τεχνογνωσία και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Μεταξύ των νέων αυτών πελατών συγκαταλέγονται η πολυεθνική UNITOR HELLAS, η NOVAFIN θυγατρική της NovaBANK, η εταιρεία κοσμημάτων ΚΑΙΣΑΡΗΣ, ο όμιλος εταιρειών διανομής ΕΡΜΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΑΕ, η αλυσίδα δερμάτινων ειδών ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΑΕ (αντιπρόσωπος της Longchamp), η εταιρεία μεταφορών ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗΣ ΑΕ, οι αλυσίδες υπόδησης ZANCOU Shoes και MΑΡΟΣ, η αλυσίδα ενοικίασης εργαλείων HireShops, η εταιρεία δομικών υλικών ΚΛΙΜΑ-ΠΕΙΡΑ, η εταιρεία ένδυσης SENSO PER LEI και άλλες.

Η Entersoft διαθέτει απ’ ευθείας και μέσω του δικτύου συνεργατών της, δύο προϊόντα με βάση το νέο διαδικτυακό περιβάλλον Microsoft.Net : α) το Entersoft Business Suite, ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα ERP δεύτερης γενιάς με ενσωματωμένες δυνατότητες MIS, CRM και Service για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, και β) το Entersoft Expert που απευθύνεται σε δυναμικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις εμπορικής και οικονομικής τους διαχείρισης. Τα προϊόντα διαφοροποιούνται από αντίστοιχα της αγοράς ενσωματώνοντας δυνατότητες CRM, Service, Διαχείρισης Έργων, Workflow και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά.