Εντυπωσιακή η παρουσία της Entersoft στο ERP FORUM 2006

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της εταιρείας Entersoft, ως μεγάλου χορηγού, στο ERP Forum 2006 που πραγματοποιήθηκε στις 14/2/2006 στο Ledra Marriott.

Περισσότερα από 400 διευθυντικά στελέχη από μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και πλήθος υποψήφιων συνεργατών, επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας, ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις για τον τρόπο αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν επίσης η παρουσίαση του ERP συστήματος Entersoft Business Suite®, στο πλαίσιο των παρουσιάσεων των εταιρειών-χορηγών, στην οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προηγμένες δυνατότητες του συστήματος. Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έλαβαν και Ειδική DEMO έκδοση του Entersoft Business Suite®.

Η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP συστημάτων, προσφέροντας προηγμένα συστήματα που ξεπερνούν τις συμβατικές δυνατότητες των ERP συστημάτων της αγοράς και αποτελούν ένα πραγματικό εργαλείο ανάπτυξης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.