Ημερίδα Συστημάτων ERP επόμενης γενιάς από την Entersoft

Η Entersoft, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στην ημερίδα «ERP FORUM 2006» που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Kempinski, στην Πυ­λαία Θεσσαλονίκης στις 7 Ιουνίου 2006 και στην οποία συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός.

Σας καλούμε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας Entersoft Business Suite και Entersoft Expert τα οποία ξεπερνούν τις συμβατικές δυνατότητες των ERP συ­στημάτων της αγοράς, αποτελώντας πραγματικά εργαλεία ανάπτυξης για την επιχείρησή σας. Γιατί, το Entersoft Business Suiteκαι Entersoft Expert προ­τείνουν νέους, προηγμένους, τρόπους υλοποίησης, εμπεριέχουν δυναμικά ερ­γαλεία διαχείρισης και αξιοποίησης της πληροφορίας και δημιουργούν τις προ­ϋποθέσεις που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να διαφοροποιηθεί στο ανταγω­νιστικό της περιβάλλον. Είναι ανεπτυγμένα σε τεχνολογία Microsoft© .net, που εξασφαλίζει τεχνολογική υπεροχή, άμεση υλοποίηση και διασφάλιση της επέν­δυσής σας μακροχρόνια.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα “ERP με τεχνολογία Microsoft©.net. Το επόμενο βήμα.”, στην οποία στελέχη της εταιρείας μας θα αναλύσουν πώς η σύγχρονη τεχνολογία μετατρέ­πεται σε εργαλείο σχεδιασμού και λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.