Μεγάλη αποδοχή από τον επιχειρηματικό κόσμο στην πρώτη Ημερίδα Συστημάτων ERP Επόμενης Γενιάς από τη

Η Entersoft και οι συνεργάτες της διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σε κεντρικό ξενοδοχείο την ημερίδα “Entersoft Enterprise Solutions 2006 – Ανακαλύψτε τις προοπτικές της επιχείρησής σας”. Την ημερίδα παρακολούθησαν Υπεύθυνοι Πληροφορικής και στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και εκπρόσωποι από εταιρίες υλοποίησης έργων Πληροφορικής.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα παρακολούθησαν παρουσιάσεις για τα ERP συστήματα επόμενης γενιάς της Entersoft που μετατρέπουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις σε πραγματικές ευκαιρίες ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν από την Microsoft, οι προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία 64bit και SQL Server 2005 της Microsoft.

Oι Συνεργάτες της Entersoft παρουσίασαν πλήρεις λύσεις λογισμικού για συγκεκριμένες κάθετες αγορές, βασισμένες σε προϊόντα της Entersoft, όπως πλήρης αυτοματοποίηση της εντατικής λιανικής με το Smart Store Retail, Mobile λύσεις και ειδικές λύσεις για την ένδυση – υπόδηση.

Κύριος Χορηγός της ημερίδας ήταν η MICROSOFT, ενώ Χορηγοί ήταν οι εταιρείες Συνεργάτες της Entersoft, A&N Computers, ARTSOFT, NOVACON και SMARTWARE.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις λειτούργησε σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας, εκθεσιακός χώρος με περίπτερα όλων των Χορηγών, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.