Η κοσμηματοποιία ΖΟΛΩΤΑΣ επιλέγει το Entersoft Business Suite®

Ένα ακόμη σημαντικό έργο που αφορά στην εγκατάσταση ERP συστήματος στο γνωστό οίκο πολυτελών κοσμημάτων ΖΟΛΩΤΑΣ, ανέλαβε η Entersοft.

Η υλοποίηση του έργου βασίζεται στο ERP σύστημα Entersoft Business Suite® και υποστηρίζει απόλυτα την κάθετη οργάνωση της ΖΟΛΩΤΑΣ. Το σύστημα καλύπτει ενιαία όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης, από τη δημιουργία των κοσμημάτων και τις λειτουργίες back office, έως τα σημεία της λιανικής πώλησης στα 4 καταστήματα που διαθέτει.

Το Entersoft Business Suite® αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο οργάνωσης και ελέγχου για τη διοίκηση της ΖΟΛΩΤΑΣ, παρέχοντας την πληροφόρηση που χρειάζεται για το σχεδιασμό των επιχειρηματικών της κινήσεων και τη μέγιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της υψηλής πελατείας της.

Σχετικά με την εταιρεία ΖΟΛΩΤΑΣ Η «Κοσμηματοποιία ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ» αποτελεί μια ιστορική εταιρεία στο χώρο του κοσμήματος, έχοντας χαράξει μια μοναδική και μακρόχρονη πορεία στη δημιουργία πολυτελών κοσμημάτων υψηλής αισθητικής. Ιδρύθηκε το 1895 και, ως πρότυπο χειροτεχνικής παραγωγής κοσμημάτων, εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο οίκο, με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δημιουργίες της διαφυλάσσουν μοναδικά στοιχεία ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής που απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση.