Το Entersoft Business Suite® υποστηρίζει την παραγωγή της μπύρας ΒΕΡΓΙΝΑ

H ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ που παράγει τη γνωστή μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ, ανέθεσε στην Entersoft Β. Ελλάδος το έργο εγκατάστασης ERP συστήματος. Η υλοποίηση του έργου βασίζεται στο Entersoft Business Suite® και καλύπτει συνολικά τις λειτουργίες των κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρείας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, καθώς και των υποκαταστημάτων Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Η ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ επέλεξε Entersoft Business Suite® προκειμένου να αντικαταστήσει παλαιότερα ετερογενή συστήματα που διέθετε, με ένα ενιαίο, σύγχρονο και ευέλικτο πληροφοριακό σύστημα. Το έργο περιλαμβάνει διαχείριση παραγωγής, βιομηχανική κοστολόγηση, διαχείριση αποθηκών και εγγυοδοσίας, εμπορική πολιτική, ένα εξελιγμένο σύστημα CRΜ και διαχείρισης εγγράφων, καθώς και MIS. Η σύνδεση κεντρικών και υποκαταστημάτων θα είναι online, όπως και των στελεχών της εταιρείας που κινούνται εξωτερικά μέσω Internet και GSM/GPRS με τη χρήση PDA, παρέχοντας στη διοίκηση της εταιρείας άμεση ενημέρωση και ενιαία αποτελέσματα για το σύνολο των λειτουργιών της.

«Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας, καθώς και οι αυξημένες ανάγκες ενιαίας λειτουργίας και πληροφόρησης επέβαλαν την αντικατάσταση των συστημάτων που διαθέταμε. Επιλέξαμε το Entersoft Business Suite® προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα ενιαίο πληροφοριακό περιβάλλον που να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες ανάγκες μας και να στηρίζει την επέκταση της εταιρείας μας», δήλωσε ο κος Δημ. Πολιτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.