Η ENTERSOFT παρουσιάζει τα ERP και CRM προϊόντα της σε ειδική εκδήλωση στην Πάτρα

H εταιρεία ENTERSOFT διοργανώνει στις 6 Ιουνίου 2007, 11.00-16.00, στο ξενοδοχείο PORTORIOCASINOHOTEL την ημερίδα “Entersoft Enterprise Solutions 2007 – To μέλλον ανήκει στις φιλόδοξες επιχειρήσεις”. Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πρωτοποριακά συστήματα λογισμικού Entersoft Business Suite®, Entersoft Expert® και Entersoft CRM® και τις δυνατότητες αξιοποίησης ενός σύγχρονου περιβάλλοντος λειτουργίας για την ανάπτυξη και κερδοφορία των επιχειρήσεών τους. Επίσης, θα ενημερωθούν για τον τρόπο που μπορούν να επεκτείνουν τις συναλλαγές τους μέσα από ολοκληρωμένες εφαρμογές για φορητά συστήματα, που έχει αναπτύξει και υλοποιεί η εταιρεία ARTSOFT.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο κος Κ. Αντζουλάτος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες:

12.15-13.00: «EntersoftBusinessSuite®: Πώς ένα σύστημα λογισμικού για φιλόδοξες επιχειρήσεις συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας» κα Α. Λιακάκου, Pre-SalesExecutive, Entersoft.

13.05-13.50: «Αυτοματοποίηση διαδικασιών πωλήσεων και marketing μέσα από ένα σύγχρονο CRM σύστημα» κος Ν. Σαχίνης, Εμπορικός Δ/ντής Ν. Ελλάδος, Entersoft.

13.55-14.55: «Mobile Λύσεις στην εποχή της ταχύτητας» κος Κ. Φωκάς, Δ/νων Σύμβουλος ARTSOFTAE.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παραστούν στελέχη από επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ.