Η τηλεόραση του ALPHA λειτουργεί με το Entersoft Business Suite®

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο εγκατάστασης του συστήματος Entersoft Business Suite® στην τηλεόραση του ALPHA, που ανέλαβε η Entersoft.

Ήδη από 1/1/2007 βρίσκονται σε λειτουργία τα υποσυστήματα Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής διαχείρισης του οργανισμού, καθώς και της τιμολόγησης των διαφημίσεων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο προϋπολογιστικής και απολογιστικής παρακολούθησης του κόστους των Ιδιοπαραγωγών της τηλεόρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την ιδιαιτερότητά του και τις υψηλές διαχειριστικές και λειτουργικές απαιτήσεις του APLHA, το πρώτο μέρος του έργου ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψή του, χάρη στον εξαιρετικό συντονισμό των δύο μερών.

Η επιλογή της Entersoft για την υλοποίηση εγκατάστασης ERP συστήματος έγινε μετά από επισταμένη διαδικασία αξιολόγησης από τη συμβουλευτική εταιρεία «Γνώμων Πληροφορική» για λογαριασμό της τηλεόρασης του APLHA», με το Entersoft Business Suite® να συμμετέχει στον τελικό κύκλο αξιολόγησης ως το μοναδικό ελληνικής παραγωγής λογισμικό μεταξύ αντίστοιχων πολυεθνικών.

«Βασικό κριτήριο επιλογής της Entersoft ήταν η ευελιξία του προϊόντος της και η δυνατότητα προσαρμογής του στις σύνθετες ανάγκες μας. Από την αρχή φάνηκε ότι η Entersoft έχει να μας προσφέρει ένα πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν. Αυτό όμως που δικαιώνει την επιλογή μας και συμβάλλει στην επιτυχία του έργου είναι ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της Entersoft, καθώς και η ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες του business μας. Ως στρατηγικός συνεργάτης μας, πιστεύουμε ότι η Entersoft ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις μας και στηρίζει μαζί μας τους υψηλούς στόχους και απαιτήσεις του ALPHA.», δήλωσε ο κος Δ. Τρικαλιώτης, Οικονομικός Διευθυντής, ALPHA Δορυφορική Τηλεόραση.

«Η επιλογή της Entersoft από τον ALPHA επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η εταιρεία μας αποτελεί στρατηγική επιλογή μεγάλων και απαιτητικών οργανισμών για κρίσιμα πληροφοριακά συστήματα. Ενισχύει δε, τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας και αποτελεί την ύψιστη διάκριση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.», δήλωσε ο κος Αντ. Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft