Νέες ανακοινώσεις και πλήθος συμμετοχών στην Ημερίδα «Entersoft Enterprise Solutions 2007

Νέες ανακοινώσεις και πλήθος συμμετοχών στην Ημερίδα «Entersoft Enterprise Solutions 2007»

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η δεύτερη ετήσια εκδήλωση της Entersoft με τίτλο “EntersoftEnterpriseSolutions 2007 – Το μέλλον ανήκει στις φιλόδοξες επιχειρήσεις”. Η σημαντική σε αριθμό και ενδιαφέρον συμμετοχή στελεχών από γνωστές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, απέδειξε, για μια ακόμη φορά, το έντονο ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου για το ενοποιημένο περιβάλλον εφαρμογών ERP, CRM και Ε-Commerce που προτείνει η Entersoft, αλλά και την έμπρακτη αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, μέσω της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο, πώς η ενοποίηση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης με την αξιοποίηση ενός ενιαίου ERP και CRM συστήματος, καθώς και η επέκταση των διεταιρικών της συναλλαγών με την ολοκλήρωση συστημάτων E-Commerce, εξασφαλίζουν συνολική εικόνα και συνδυαστική πληροφόρηση, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε, παρέχοντας στη διοίκηση όλη τη γνώση που χρειάζεται για να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες της.

Την εκδήλωση τίμησαν με τις χορηγίες τους οι εταιρείες DELL, η οποία παρουσίασε αξιόπιστες λύσεις για εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων, MICROSOFT που παρουσίασε το νέο, σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον λειτουργίας και η NOVACON, η οποία ανέπτυξε λύσεις για την παρακολούθηση των πωλήσεων μέσα από ολοκληρωμένες εφαρμογές σε φορητά συστήματα.

«Η ένθερμη υποδοχή του συνεδρίου από συνεργάτες, πελάτες, αλλά και πολλές επιχειρήσεις με διαφορετική πληροφοριακή υποδομή, επικυρώνει την υπεροχή της Entersoft στο σχεδιασμό νέων, πρωτοποριακών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Η Entersoft πρωτοπορεί με την πρόσφατη ανακοίνωση του EntersoftCRMκαι την παρούσα του EntersoftE-Commerce, ενοποιημένα με τις ERP εφαρμογές, δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά και στηρίζει τις φιλόδοξες επιχειρήσεις που επιλέγουν ανάπτυξη και κερδοφορία», τόνισε ο κος Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft.