Δυναμική είσοδος της Entersoft στον αθλητικό χώρο.

Την αναβάθμιση του συνόλου των λειτουργιών του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε η Entersoft B. Ελλάδος με την εγκατάσταση του ERP-CRM-E-Commerce συστήματος Entersoft Business Suite®.

Το έργο αφορά στην υιοθέτηση ενός ενιαίου πληροφοριακού συστήματος που περιλαμβάνει την πλήρη οργάνωση των οικονομικών υπηρεσιών της ΠΑΕ, το σχεδιασμό marketing ενεργειών, μέσω του προηγμένου συστήματος Entersoft CRM® για το σύνολο των προωθητικών ενεργειών, των διαδικασιών διαχείρισης των Μελών και των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και την κάλυψη των διαδικασιών διενέργειας πωλήσεων εντατικής λιανικής στη μπουτίκ της ομάδας και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος με το Entersoft Ε-Commerce®.

Η υλοποίηση του έργου θα διενεργηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΦΑ, συνεργάτη της Entersoft, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση πληροφοριακώνσυστημάτων υψηλών απαιτήσεων.

«Πρώτο μας μέλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η οικονομική εξυγίανση και ο εκσυγχρονισμός. Η λειτουργία και οργάνωση των γραφείων όπως και η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους φιλάθλους μας, χρειάζονται έναν στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα τεχνολογίας και αυτός επιλέξαμε να είναι η Entersoft», δήλωσε ο κ. Θ. Ζαγοράκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.