Ομοιογένεια μεταξύ κεντρικών και καταστημάτων franchise εξασφάλισε η ΔΑΦΝΗΣ

H ΔΑΦΝΗΣ ΑΕ, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες χονδρικής και λιανικής πώλησης ειδών κομμωτικής, αντικατέστησε το ERP που διέθετε με το Entersoft Business Suite® για την κάλυψη όλου του φάσματος της εμπορικής της δραστηριότητας.

Η εταιρεία διαθέτει αποθήκες και κέντρο χονδρικής πώλησης από το οποίο εφοδιάζει το σύνολο σχεδόν των κομμωτηρίων πανελλαδικά, καθώς και τρία σημεία λιανικής πώλησης στην Αθήνα. Παράλληλα, επεκτείνει δυναμικά της παρουσία της με τη δημιουργία franchise καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Κύρια απαίτηση της ΔΑΦΝΗΣ ήταν η ενιαία διαχείριση των δεδομένων και η εξασφάλιση της ομοιογένειας μεταξύ κεντρικών και των σημείων παρουσίας της (ιδιόκτητων και Franchisees). Με το Entersoft Business Suite® η εταιρεία αυτοματοποιεί το σύνολο των διαδικασιών αμφίδρομης ενημέρωσης κεντρικών και καταστημάτων, όπως τις διαδικασίες ενημέρωσης των καταστημάτων με αλλαγές τιμών και προσφορές, αποστολές / παραλαβές ειδών, εμπορικών πολιτικών με πολλαπλούς τιμοκαταλόγους, promotions, δώρα κλπ. Παράλληλα, απολαμβάνει πλήρη ενημέρωση με πληροφορίες, κινήσεις και στατιστικά για όλο το κύκλωμα της εφοδιαστικής αλυσίδας και όλα τα στοιχεία ανά κατάστημα και συνολικά, για τον έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό των επιχειρηματικών της ενεργειών.

Το έργο ανέλαβε η εταιρεία A&N Computers, συνεργάτης της Entersoft, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων στο χώρο των δικτύων λιανικής πώλησης και franchise.