Η Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.Α.

Την αίτηση της εταιρίας «ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ Α.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» για την εισαγωγή των μετοχών της στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) αποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Η εισαγωγή στο ΧΑΑ αποτελεί ορόσημο στην πορεία της Entersoft, καθώς υποστηρίζει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, η οποία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών και στη δραστηριοποίηση της εταιρείας σε αγορές του εξωτερικού.

Η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις και αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που προσφέρει ενοποιημένα συστήματα ERP (Enterprise Resource Planning) – CRM (Customer Relationship Management) και E-Commerce, που διαχειρίζονται ενιαία το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών. Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία τρία χρόνια, τριπλασιάζοντας τον κύκλο εργασιών της το 2007 (5,6 εκ ευρώ) σε σχέση με το 2004 (1,9 εκ ευρώ) και πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των πελατών της από 145 σε 1.200 και των συνεργατών-μεταπωλητών της από δεκαπέντε (15) σε ογδόντα (80).

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εμπιστεύονται για την καθημερινή τους λειτουργία σημαντικές επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας, όπως ενδεικτικά: ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, οι εισηγμένες στο ΧΑΑ εταιρείες CPI, DIONIC, ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ και ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, οι πολυεθνικές εταιρείες DELL, LEASEPLAN, DIOR και MAKITA, η ANEKLINES, η MILLENIUM FIN,το δίκτυο των μελών της ELECTRONET (65 ανεξάρτητες εταιρείες πανελλαδικά), τα METROPOLIS, τα καταστήματα της αλυσίδας εστίασης GOOGY’S και FLOCAFE, η ΠΙΤΑ ΠΑΝ και COSTA COFFEE, τα κοσμηματοπωλεία ΚΑΙΣΑΡΗΣ και ΖΟΛΩΤΑΣ, η αλυσίδα Super Markets OK! ANYTIME MARKETS, η ΙΑΣΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, οι αλυσίδες Longchamp ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΑΕ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ – ΜΑΛΛΑΣ, ROLLINI, PALLET STORES, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΠΑΠΙΣΤΑΣ και MEDNAUTILUS, οι βιομηχανίες PIPELIFE, PALAPLAST, ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (Μπύρα Βεργίνα), η βιομηχανία επεξεργασίας νερού CULLIGHAN του Ομίλου ΒΙΟΣΩΛ, η φαρμακευτική PHARMANEL, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις CAPSIS HOTELS, AIROTEL, TITANIA HOTEL, ELECTRA HOTELS & RESORTS κ.ά.