Εκδήλωση της Entersoft για τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες των προϊόντων της

Εκδήλωση με τίτλο “Entersoft Enterprise Solutions 2008 – Δυναμικό σήμερα, φιλόδοξο αύριο” διοργανώνει η Entersoftτην Τρίτη 1 Ιουλίου 2008, 15.00 – 20.00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο).

Η εκδήλωση φιλοξενεί ένα από τα επιφανέστερα ονόματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής επιστημονικής κοινότητας, τον καθηγητή του Τμ. Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Αυλωνίτη, ο οποίος θα αναλύσει τα πλεονεκτήματα που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις από τη χρήση CRM συστημάτων και την απόδοση των σχετικών επενδύσεων.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα νέα τεχνολογικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του Entersoft Business Suite Release 4, των συστημάτων Entersoft CRM και Entersoft E-Commerce, καθώς και το σύνθετο έργο υλοποίησης ηλεκτρονικού εμπορίου στην αλυσίδα ELECTRONET και τα οφέλη που αποκομίζει η εταιρεία με τη λειτουργία της σε E-Business περιβάλλον. Επίσης θ’ανακοινωθεί η άμεση υποστήριξη του νέου περιβάλλοντος Microsoft .NET 3.5 και του Microsoft SQLServer 2008 σε όλα τα προϊόντα της Entersoft.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η MICROSOFT και χορηγοί επικοινωνίας τα NetFax, NetWeek και η εφημερίδα Κέρδος.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.