Βράβευση Entersoft από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ στην κατηγορία «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Στα πλαίσια του θεσμού των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2008– Γεώργιος Ουζούνης» που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Διεθνούς Επιχειρηματικού Συνεδρίου “South-East Europe Investment Conference 2008”, η Entersoft απέσπασε το Δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερης Εταιρίας Εναλλακτικής Αγοράς – 2008».

Στην αξιολόγηση και ψηφοφορία συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό (μέσω της ιστοσελίδας www.hrima.gr και της ηλεκτρονικής επενδυτικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week) και την εγκυρότητα της διαδικασίας ανάδειξης των προς βράβευση εταιριών εγγυάται η εταιρία ερευνών και δημοσκοπήσεων ALCO.

Η Entersoft εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 3/6/2008 και υλοποιεί επενδυτικό πλάνο ύψους 3,5 εκ ευρώ στη διετία 2008-2009, με στόχο την ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού.

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft δήλωσε: «Παρά το ότι η εισαγωγή της εταιρίας μας στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών έγινε σε μια δύσκολη περίοδο, η πορεία ανάπτυξής μας, σε αύξηση κύκλου εργασιών όσο και σε κερδοφορία είναι έντονα ανοδική. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Περιοδικό Χρήμα για την βράβευση της εταιρίας μας, όσο και το επενδυτικό κοινό το οποίο μας έδωσε την 2η θέση. Ευχαριστούμε επίσης τους πελάτες μας για την υποστήριξη τους, το δίκτυο συνεργατών μας για την συμμετοχή στα θετικά αποτελέσματα μας, καθώς και το προσωπικό της εταιρίας μας για την δέσμευση τους στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων και του οράματος μας. Δεσμευόμαστε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».