Το Entersoft Business Suite είναι το πρώτο ελληνικό λογισμικό επίσημα πιστοποιημένο για τα Microsoft

Η Entersoft, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη λογισμικού, είναι πλέον η πρώτη ελληνική εταιρεία που είναι επίσημα πιστοποιημένη για την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 7.

Αποδεικνύοντας τη στρατηγική της επιλογή για την παροχή τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων λογισμικού, η Entersoft είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει πως το Entersoft Business Suite αποτελεί το πρώτο πληροφοριακό σύστημα για επιχειρήσεις στην Ελλάδα που είναι συμβατό και πιστοποιήθηκε πλήρως, μόλις μια μέρα μετά την επίσημη έναρξη του προγράμματος πιστοποίησης, στο νέο λειτουργικό περιβάλλον της Microsoft, Windows 7.

Τα Microsoft Windows 7, αναμένεται να προσδώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα αξιοπιστίας, ταχύτητας και πλήρους εκμετάλλευσης των σύγχρονων εξελίξεων στον τεχνολογικό εξοπλισμό, και αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Τέλος, ένα ακόμη αποτέλεσμα της εργασίας της Entersoft στο επίσημο preparation και launch των Windows 7 από τον Νοέμβριο του 2008 είναι και η αναφορά της από στο επίσημο site της Microsoft:

http://www.microsoft.com/windows/business/windows-7.aspx

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, συγκριτικά με την τεράστια αναγνωρισιμότητα και την επισκεψιμότητα του συγκεκριμένου ιστότοπου.

«Έχουμε σαφή προσανατολισμό τα προϊόντα μας να στηρίζονται και να αξιοποιούν τεχνολογίες επόμενης γενιάς που θα διασφαλίζουν πάνω από όλα την ευχρηστία και την λειτουργικότητα των πληροφοριακών μας συστημάτων. Για αυτό και η πιστοποίηση συμβατότητας με τα Windows 7 αποτελεί στρατηγική μας επιλογή και ένα σημαντικό βήμα στην περαιτέρω θωράκιση της επένδυσης των πελατών μας.», κ. Α. Κοτζαμανίδης, Δ/νων Σύμβουλος, Entersoft AE.