Η μεγαλύτερη ελληνική καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα, ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε., εγκατέστησε το ….

Η εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΒΕΕ, η μεγαλύτερη ελληνική

καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα, εγκατέστησε το Entersoft Business Suite. Στόχος της εταιρείας ήταν η αναβάθμιση και η ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών της, στον Εμπορικό, Παραγωγικό και Τεχνικό τομέα.

Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΒΕΕ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο κλάδο των γραφικών τεχνών που μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO9001:2000 και εστιάζει την εξέλιξή της και την ισχυρή της πορεία στην ικανοποίηση του πελάτη παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες, πρωτοπορώντας στην εισαγωγή τεχνολογικών καινοτομιών.

Προκειμένου να υποστηρίξει την στρατηγικής σημασίας πελατοκεντρική φιλοσοφία της, η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΒΕΕ, επέλεξε τα προηγμένα λειτουργικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά του Entersoft Business Suite και του Entersoft CRM για την κάλυψη των σύνθετων λειτουργικών και τεχνολογικών της απαιτήσεων. Το νέο ενιαίο λογισμικό υποστηρίζει την εταιρεία πλήρως, σε θέματα reporting σε Ελληνικά και Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, στο σύνολο της παραγωγικής και κοστολογικής διαδικασίας και στην υποστήριξη των ISO διαδικασιών της. Επιπλέον το λογισμικό υποστηρίζει τη λειτουργία και του τεχνικού τμήματος, σε θέματα όπως η διαχείριση βλαβών και η προληπτική συντήρηση των μηχανών.