Η Entersoft Α.Ε. Χορηγός στο ΙΤ Directors Forum

Η Entersoft Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο ΙΤ Directors Forum που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2010, στο Κτήμα Πεντελικόν.

Ο κ. Μάριος Φίλος, Διευθυντής Πληροφορικής της ΟΚ Αnytime Markets A.E, είναι ο επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Entersoft A.E., όπου θα παρουσιάσει το θέμα:

«Επένδυση στην Καινοτομία

που δίνει Λύσεις»

Η ομιλία του κ. Φίλου βασίζεται στη φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία ΟΚ! σε ό,τι αφορά την επένδυση στην καινοτομία και τα πληροφοριακά της συστήματα και πως αυτή στηρίζει τον οργανισμό στην εξέλιξη και ανάπτυξή του.

Σε κρίσιμες περιόδους, όπως αυτές που διανύουμε, οι επενδύσεις σε πληροφοριακά συστήματα που μπορούν να καθοδηγήσουν σε αποτελεσματικές αποφάσεις, να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες λειτουργίας, να διατηρήσουν και να διευρύνουν το υγειές πελατολόγιο μιας επιχείρησης, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίες. Η στρατηγική επένδυση σε συστήματα λογισμικού, είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει μια εταιρεία με ασφάλεια στην κάθε επόμενη ημέρα.

Η Entersoft από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του συνεδρίου αποφάσισε την χορηγία του ως μέρος της ευρύτερηςσυμβολής της στις σύγχρονες και φιλόδοξες επιχειρήσεις.

Το ΙΤ Directors Forum είναι το πλέον καθιερωμένο Συνέδριο για την Επιχειρησιακή Πληροφορική και διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά. Το φετινό συνέδριο στοχεύει να αναδείξει τη μετάβαση των Διευθυντικών στελεχών Επιχειρηματικής Πληροφορικής σε ένα διαφορετικό ρόλο όπου οιστρατηγικές επιλογέςτους προετοιμάζουν και καθοδηγούν την εταιρεία τουςστην επιτυχία, καταστώντας την πιο αποτελεσματική.