Η ENTERSOFT είναι χορηγός στην Ημερίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, διοργανώνει, στις 9/5/2010, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΕΒΕΑ, (Ακαδημίας 7-9, Αθήνα) και ώρα 16:30, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «2011 Σύγχρονα Χρηματοδοτικά Εργαλεία» και κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Στην Εκδήλωση θα αναπτυχθούν όλες οι δυνατότητες χρηματοδότησης των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, μέσω του Επενδυτικού Νόμου, του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα» και του ΕΤΕΑΝ.

Βασικός άξονας της Εκδήλωσης θα είναι και η δυνατότητα ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ των υποψήφιων επενδυτών με τους παρόχους-προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών που είναι επιλέξιμες από τις εν λόγω Χρηματοδοτούμενες Δράσεις.

Oι ενδιαφερόμενοι επενδυτές με εξωστρεφή προσανατολισμό θα έχουν την ευκαιρία, προκειμένου να προχωρήσουν στην κατάθεση ενός πλήρους φακέλου, να γνωρίσουν άμεσα όλους τους πιθανούς συνεργάτες, από κλάδους όπως: Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Λύσεων Πληροφορικής, Logistics, Εκδόσεων-Εκτυπώσεων, Διαφημιστικής Προβολής, Πιστοποίησης, Μηχανολογικού Εξοπλισμού κ.α.

Ο κ. Αντ. Κοτζαμανίδης, θα συμμετέχει στο πάνελ ομιλητών της Ημερίδας, μετά από πρόσκληση του ΠΣΕ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
·16:30-17:00: Προσέλευση/Καφές
·17:00: Χαιρετισμός Προέδρου ΠΣΕ, κ. Χριστίνας Σακελλαρίδη
·17:10: Κεντρική Εισήγηση Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης & Αντ/κότητας, κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη
·17:30: Παρουσίαση νέου Επενδυτικού Νόμου
·17:45: Παρουσίαση ΕΤΕΑΝ
·18:00: Παρουσίαση Προγράμματος Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα
·18:15: Πάνελ Δικτύωσης Εξαγωγέων με Παρόχους-Προμηθευτές Επιλέξιμων Προϊόντων και Υπηρεσιών και HelpDesk Ενδιαφερομένων για Απαντήσεις Ερωτήσεων, με την Υποστήριξη της ΕΦΕΠΑΕ και της ΕΛΑΝΕΤ
·19:30: Λήξη Εκδήλωσης