Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο www.entersoft.gr Βασισμένο στο Entersoft E-Commerce®

H Entersoft σας καλωσορίζει στο ανανεωμένο εταιρικό της portal, το οποίο είναι βασισμένο στο Entersoft E-Commerce®.

To www.entersoft.gr αναβαθμίστηκε αισθητικά σύμφωνα με την εταιρική ταυτότητα του Ομίλου, εμπλουτίστηκε το περιεχόμενο και η λειτουργικότητά του. Το νέο εταιρικό portal, στοχεύει στην αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των διαδικτυακών επισκεπτών της εταιρείας και είναι διαθέσιμο σε 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ρουμανικά και Βουλγαρικά.

Το ανανεωμένο www.entersoft.gr είναι δομημένο ώστε να καθοδηγεί τον επισκέπτη εύκολα και απλά στην πληροφορία που αναζητά, προσφέροντας διαδοχικά επιπλέον σχετιζόμενα στοιχεία για μια πληρέστερη και ολοκληρωμένη ενημέρωση του επισκέπτη. Προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την οργάνωση, τις δραστηριότητες και την πορεία της εταιρείας, αναβαθμισμένο τρόπο αναζήτησης Πιστοποιημένων Συνεργατών, αλλά και άμεση πρόσβαση σε προϊoντικά videos, success stories, έντυπο υλικό και δυνατότητα λήψης Demo όλων των εφαρμογών της εταιρείας. H επικοινωνία με την εταιρεία εμπλουτίστηκε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook (http://www.facebook.com/ENTERSOFT), twitter (http://twitter.com/ENTERSOFT_SA) και Google+. Επιπλέον, μέσα από το εταιρικό portal οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν ως Μέλη για πρόσβαση στη Βάση Γνώσης της Entersoft, ενώ οι Συνεργάτες της εταιρείας έχουν άμεση πρόσβαση στο Entersoft B2B Portal. Στοιχεία, πληροφορίες και διαδραστικότητα που αναβαθμίζουν την εμπειρία του επισκέπτη, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των ωφελειών που προσφέρουν τα προϊόντα, οι λύσεις, οι υπηρεσίες και οι συνεργάτες της Entersoft.

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο portal της Entersoft, www.entersoft.gr και εγγραφτείτε στο newsletter μας, https://www.entersoft.gr//Newsletter/Entersoft-Newsletter. Ανακαλύψτε τις λύσεις που προσφέρει η Entersoft στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες, ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Entersoft και τις δυνατότητές τους, μάθετε πρώτοι για τα νέα της εταιρείας και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που παρέχει.

Πατήστε την επιλογή «Μέλη» που βρίσκεται στο πάνω μέρος του Entersoft portal και αποκτήστε πρόσβαση στη Βάσης Γνώσης της Entersoft.

 1. Εάν είστε νέος χρήστης της Βάσης Γνώσης της Entersoft, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση.
 2. Εάν έχτε ήδη λογαριασμό ως χρήστης της Βάσης Γνώσης της Entersoft, επιλέξτε την αντίστοιχη φόρμα και επιλέξτε:
  • Στη συνέχεια πληκτρολογήστε το email σας.
  • Θα λάβετε ένα email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση από το info@entersoft.gr το οποίο θα περιέχει ένα link.
  • Πατώντας το link αυτό θα μεταβείτε στη σελίδα στην οποία θα δηλώσετε το email σας και το νέο συνθηματικό.
  • Ολοκληρώνοντας την παραπάνω διαδικασία, έχετε πρόσβαση στη Βάση Γνώσης της Entersoft, μέσω του νέου portal.

  Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στο https://www.entersoft.gr//Contactus/Entersoft-Contact-us.