Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft συμμετέχει στις διεργασίες του 2ου Infocom Apps

Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft συμμετέχει στις διεργασίες του 2ου Infocom Apps με ομιλία του με θέμα «Competitive Edge at ‘hand’»

Το 2ο Συνέδριο Smartphones, Tablets & Εφαρμογών «InfoCom Αpps» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012. Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:30 με 18:30.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, του ΣΕΚΕΕ και της ΕΕΚΤ.

Η Entersoft A.E., www.entersoft.gr, συμμετέχει στις διεργασίες του συνεδρίου στη Δεύτερη ενότητα Apps for Business με την ομιλία του κ. Σταύρου Μένεγου, R&D Director της Entersoft A.E., με τίτλο «Competitive Edge at ‘hand’». Στη διάρκεια της 2ης ενότητας, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου 12:00′ – 13:30′, θα φιλοξενηθούν μεγάλες επιχειρήσεις και φορείς που, είτε υιοθέτησαν τις κινητές εφαρμογές για την επιχειρηματική τους λειτουργία, είτε προτείνουν καινοτόμες προσεγγίσεις που εκμεταλλεύονται τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές ως εργαλεία Ευχρηστίας, Marketing, Παραγωγικότητας και Ανάπτυξης.

Η Entersoft για άλλη μια φορά είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών για την ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών που προσφέρουν λύσεις, ευελιξία και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Οι Entersoft mobile εφαρμογές βοηθούν τη σύγχρονη επιχείρηση να οργανώσει και να ελέγξει τη δραστηριότητά της και τις σχέσεις της με την αγορά, επιτρέποντας στα στελέχη της να ολοκληρώνουν το έργο τους έχοντας στη διάθεσή τους παντού, τις ευκολίες που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους. Τεχνολογικά προηγμένη εφαρμογή, εύκολη στη χρήση, η οποία λειτουργεί είτε πλήρως ενοποιημένη με backoffice συστήματα της Entersoft αλλά και άλλων κατασκευαστών. Το Entersoft Mobile® περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για Mobile SFA, Mobile CRM, Mobile Service ενώ το Entersoft Mobile 360o παρέχει πλήρη και Online εικόνα της Εταιρείας με MIS Αναφορές και Αναλύσεις Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Β.I. Αnalytics), μέσω smart phone, tablet και γενικότερα με Windows Mobile & Andoid compatible συσκευές, iPhone και iPad. Οι mobile εφαρμογές της Entersoft, είναι διαθέσιμες στο Apple’s Apps Store, για τις συσκευές Apple.

Στόχος του 2ου Συνεδρίου InfoCom Apps, είναι να αναδείξει τη μετάβαση από τη νέα τεχνολογία προς τη νέα οικονομία. Μια μετάβαση που δεν είναι πλέον απλά προοπτική, αλλά πραγματικότητα, στην οποία δεν υπάρχει χώρος για ουραγούς, αλλά μόνο για πρωτοπόρους.

Σε αυτό το πλαίσιο η Entersoft θα προσπαθήσει να συμβάλλει με τη τεχνογνωσία της και την εμπειρία της στους στόχους του 2ου Συνεδρίου InfoCom Apps.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το αναλυτικό «Πρόγραμμα» του συνεδρίου στο www.infocomapps.gr. Η συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι δωρεάν. Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του 2ου InfoComApps θα πρέπει να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση που βρίσκεται στο δεσμό «Συμμετοχή» στην αρχική σελίδα του www.infocomapps.gr. Το InfoCom Αpps (www.infocomapps.gr) διοργανώνεται από τη Smart Press.

Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft A.E.

blog: smeneg.blogspot.com

twitter: @smeneg