Ο κ. Μένεγος, R&D Director της Entersoft, στην κριτική επιτροπή του Imagine Cup της Microsoft

Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft A.E., μεταξύ άλλων, μέλος της κριτικής επιτροπής στους τελικούς του Ελληνικού Διαγωνισμού του Imagine Cup της Microsoft®.
Το Imagine Cup είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός φοιτητικής καινοτομίας, με πάνω από 300.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο για το 2011! Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την ευρηματικότητα των φοιτητών μέσω τεχνολογικών λύσεων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προβλημάτων του πλανήτη.
Στις 24/4/2012 πραγματοποιήθηκε ο τελικός διαγωνισμός για την του Παγκόσμιου Φοιτητικού Διαγωνισμού Imagine Cup, από τη Microsoft Ελλάς στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Symbiosis, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους παγκόσμιους τελικούς, που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 10 Ιούλιου στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.
Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι κ. Διομήδης Δ. Σπινέλλης, καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σταύρος Μένεγος, διευθυντής Ερευνας και Ανάπτυξης της Entersoft A.E., κ. Γιάννης Ριζόπουλος, δημοσιογράφος Pathfinder TechnoΛογείν, και από τη Microsoft οι κ. Πάτρικ Μαλόουν, διευθυντής Marketing και Operations, κ. Ελένη Ραχανιώτου, διευθύντρια Τεχνολογίας και κ. Φώτης Δραγανίδης, γενικός διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας και διευθυντής Ακαδημαϊκού Τομέα.

Βραβεία καινοτομίας σε φοιτητές Της Ιφιγένειας Διαμαντή

kathimerini.pdf