Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft Α.Ε., ομιλητής στο “Export Summit: roadmap to grow

Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft Α.Ε., ομιλητής στο “Export Summit: roadmap to grow

Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft Α.Ε., συμμετέχει ως ομιλητής, στο συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), “Export Summit: roadmap to growth”.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft A.E., θα μιλήσει την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 στο workshop Διεθνείς Πωλήσεις & Marketing, στην ενότητα που αφορά στην Προώθηση προϊόντων & μέσω διαδικτύου, 11:30 -14:00, με θέμα ομιλίας:

“Εγχώρια & Προσωποποιημένα Παγκοσμίως,

E-Com, M-Com, CRM, Social Media”

Η Entersoft είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών για την ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών που προσφέρουν λύσεις, ευελιξία, ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο η Entersoft θα προσπαθήσει να συμβάλλει με τη τεχνογνωσία της και την εμπειρία της στο συνέδριο σε θέματα που αφορούν στο Σύγχρονο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Ε-Commerce και Μ-Commerce, η-εμπόριο μέσω κινητών συσκευών, στην γνώση του πελάτη και στην αναβάθμιση του User Experience αντιμετωπίζοντας τις ιδιαιτερότητες της κάθε εγχώριας αγοράς ξεχωριστά, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.exportsummit.gr

Δηλώστε συμμετοχή στο: http://www.exportsummit.gr/index.php?id=4

null