Δύο έπαινοι για την Entersoft A.E. στα Business IT Excellence Awards 2012

Την Τρίτη 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards 2012, όπου παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την επιστημονική ευθύνη της κριτικής επιτροπής είχε το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ στην κριτική επιτροπή έλαβαν μέρος οι κ.κ.: Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ και Νίκος Φαλδαμής, Πρόεδρος HEPIS, Τάσος Αλέφαντος, International Representative, itSMF Hellas, Γιώργος Ράικος, Γραμματέας ISACA Athens Chapter, Αναστάσιος Μάνος, Αντιπρόεδρος ΣΕΠΒΕ, Μιχάλης Μωραΐτης, Μέλος ΔΕ, ΕΙΠ / ΕΕΔΕ, Αγγελική Πουλυμενάκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Διοικητική των Πληροφοριακών Συστημάτων στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ & HeAIS.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και επικεφαλής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν-ELTRUN, καθηγητής κ. Γιώργος Δουκίδης δήλωσε ότι «οι αποφάσεις της επιτροπής στηρίχθηκαν σε αντικειμενικά στοιχεία και αναλυτική τεκμηρίωση, με αποτέλεσμα να προβληθούν πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν στοιχεία όπως η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα, η συμβολή στην εθνική οικονομία και η κοινωνική ευαισθησία, άξιες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

Η Entersoft A.E. τιμήθηκε με δύο επαίνους στην φετινή εκδήλωση. Ο ένας έπαινος αφορά στην εξωστραφή στρατηγική προσέγγιση και τη δραστηριότητα της εταιρείας στο εξωτερικό και ο άλλος στην υλοποίηση έργου ERP με την ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού Entersoft Business Suite®, στον Όμιλο Alfawood.

Ο κ. Αντ. Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft A.E., δήλωσε σχετικά με την διπλή τιμητική διάκριση: «Είναι ιδιαιτέρα σημαντικό να διακρίνονται οι προσπάθειες μας, οι οποίες συντελούν στο βαθμό που μας αναλογεί και στην εθνική μας οικονομία, εξάγοντας ελληνική τεχνολογία αλλά και προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη και υποδομές στις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται. Αυτές οι δύο διακρίσεις επιβεβαιώνουν τόσο τις τεχνολογικές όσο και τις επιχειρηματικές μας επιλογές.»