Η Entersoft Α.Ε., Exhibitor χορηγός στο Shaping the Future of Healthcare in Greece, 31/05/2013

Η Entersοft Α.Ε. συμμετέχει στο συνέδριο, “Shaping the Future of Healthcare in Greece” που διοργανώνουν οι Financial Times και η Boussias Communications, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens.

Η Entersoft συμμετέχει στο συνέδριο ως Exhibitor χορηγός.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αναλύσει θέματα που αφορούν τις πολιτικές για την υγεία στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, την οργάνωση των μεταρρυθμίσεων του συστήματος και των ρόλων των εμπλεκομένων στην διαμόρφωση ενός αποδοτικού, αποτελεσματικού και ποιοτικού συστήματος υγείας για την Ελλάδα, του ρόλου των νοσοκομείων στο πλαίσιο των προκλήσεων που υπάρχουν, καθώς και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργούνται στο χώρο της υγείας. Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη του Φαρμακευτικού κλάδου και του κλάδου Υγείας.

Η Entersoft A.E., έχει αναπτύξει καθετοποιημένες εφαρμογές που αφορούν στο κλάδο υγείας, φαρμάκου και life science σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα και τη βελτιστοποίηση του τμήματος πωλήσεων και ιατρικής ενημέρωσης, αλλά και των εξωστρεφών λειτουργιών των επιχειρήσεων αυτών, μέσα από διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας, όπως social media, internet, call centers κ.ά.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να δείτε στο: www.healthcareconference.gr