Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από το προσωπικό της Entersoft


Το προσωπικό της Entersoft, ευαισθητοποιημένο από την ένταση του προσφυγικού κύματος στη χώρα μας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σημαντικός αρωγός και συντονιστής σε αυτή μας την προσπάθεια ήταν το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Σκοπός του ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι να συντονίζει τη διαδικασία προσφοράς αγαθών σε όσους έχουν ανάγκη, έτσι μας έφεραν σε επαφή με το σωματείο «O Πλησίον», όπου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή βοήθειας προς τους πρόσφυγες και τους αστέγους.
Το σωματείο «O Πλησίον», μας καθοδήγησε για το τι πράγματα χρειάζονται ουσιαστικά οι συνάνθρωποι μας ώστε η προσφορά μας να είναι ουσιαστική και άμεσα χρήσιμη. Η συλλογή αγαθών είχε διάρκεια 2 εβδομάδων και γεμίσαμε το φορτηγάκι του σωματείου «O Πλησίον» 2 φορές. Η δράση αυτή θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Ευχαριστούμε πολύ τόσο το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, όσο και το σωματείο «O Πλησίον», για την βοήθειά τους και την καθοδήγησή τους.

Η Entersoft υποστηρίζει και συμβάλλει στις προσπάθειες του ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τη δωρεάν παροχή λογισμικού και υπηρεσιών υλοποίησης, βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία των ανθρώπων του ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την παρακολούθηση και διαχείριση των ροών εργασιών τους, με το Entersoft CRM®.