Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών Entersoft & η απονομή των βραβείων Partner of the Year

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών της Entersoft & η απονομή των βραβείων Entersoft Partner of the Year για το 2015.

Οι Συνεργάτες της Entersoft συναντήθηκαν στο Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, το οποίο ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη πλέον Βράβευση των Partners of the Year για το 2015.

Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας ενημερώθηκε για τα νέα προϊόντα, τις λύσεις αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις και πως τις προσεγγίζει η Entersoft. Το πλούσιο πρόγραμμα του Συνεδρίου εστίασε στις στρατηγικές προϊοντικές εξελίξεις αλλά και στην ισχυρή διαφοροποίηση της εταιρείας, προκειμένου να εξοπλίσει το δίκτυό της με εργαλεία και γνώσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανταγωνιστικότητα και στη συνεχή δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και λύσεων στις στοχευμένες ανάγκες των πελατών της Entersoft είναι αναπόσπαστο συστατικό της στρατηγικής της και του δικτύου Συνεργατών της. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβράβευσε τους Συνεργάτες της που ξεχώρισαν σε συγκεκριμένους τομείς. Για το 2015 διακρίθηκαν έξι (6) Entersoft Συνεργάτες σε 5 κατηγορίες:

Best

Partner of the Year

New Technologies

Partner of the Year

Solutions

Partner of the Year

Logon A.E. Synectics

Α.Μοσχογιάννη-Γ.Σαρμουσάκης Ο.Ε.

DNET

Δημ. Ευστρατιάδης Α.Ε.

 

Solutions

Partner of the Year

Small Medium Enterprises Sales

Partner of the Year

ΜΕΝΤΩΡ Ε.Π.Ε. Infosector E.Π.Ε.

Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου σημείωσε: «Η σχέση μας με το δίκτυο Συνεργατών μας είναι αμφίδρομη! Η ανάπτυξη ευκαιριών, με νέα στοχευμένα προϊόντα και λύσεις, η δημιουργία εργαλείων διαφοροποίησης και οι συνεχείς επενδύσεις που προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε όλους τους πελάτες μας, ενισχύουν συνολικά την ανάπτυξη του κοινού μας οικοσυστήματος. Όλα αυτά τα χρόνια η Entersoft έχει αποδείξει ότι συμβάλλει ουσιαστικά και με ειλικρίνεια στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των Συνεργατών της και θα συνεχίσει δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση.»