Ολοκληρώθηκε το Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών της Entersoft 2016

Ολοκληρώθηκε το Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών της Entersoft.
Απονεμήθηκαν τα βραβεία Entersoft Partner of the Year για το 2016.

 

Το “παρών” έδωσαν οι Συνεργάτες της Entersoft στο Συνέδριο Συνεργατών 2016 της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν και τα βραβεία των Συνεργατών 2016.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο προϊόν Entersoft WMS και οι Συνεργάτες της Entersoft είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν ζωντανό Demo της εφαρμογής από την ομάδα ανάπτυξης του προϊόντος. Tο πρόγραμμα του Συνεδρίου περιελάμβανε ακόμα, ενημέρωση για την διάθεση των προϊόντων της Entersoft ως υπηρεσία – SaaS, την αναβάθμιση των υπηρεσιών υποστήριξης και εκπαίδευσης της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, αλλά και τα εργαλεία και τις εμπορικές πολιτικές που έχει διαμορφώσει, για την ουσιαστική ενίσχυση, διαφοροποίηση και εμπορική εξέλιξη του δικτύου της.

Η Entersoft ενισχύει διαρκώς το Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών της, παρέχοντας στοχευμένα και ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, τεχνογνωσία και εργαλεία που συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους, ενώ επιβραβεύει κάθε χρόνο τους Συνεργάτες που ξεχώρισαν.

Τα Βραβεία Partner of the Year συνοδεύονται από σημαντικές παροχές για τους νικητές, ενώ για το 2016, τα βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες:

Best
Partner of the Year

New Technologies
Partner of the Year

Solutions
Partner of the Year

Μηχανογραφικοί Συνεργάτες Μον. Ε.Π.Ε
Know-how Consulting

Synectics
Α.Μοσχογιάννη-Γ.Σαρμουσάκης Ο.Ε.

DNET
Δημ. Ευστρατιάδης Α.Ε.

Small Medium Enterprises Sales
Partner of the Year

Installed Base
Partner of the Year
Συστήματα Πληροφορικής
Ταμβακάς Α.Ε.
LOGON Α.Ε.

Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου σημείωσε: «Η αφοσίωσή μας στην επένδυση και ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού που προσφέρει ποιοτικές λύσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων, έχει οδηγήσει την Entersoft να είναι μια δυνατή εταιρεία με ισχυρές βάσεις και συνεχή ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το οικοσύστημά μας πορεύεται δυναμικά σε όλες τις κατευθύνσεις και η Entersoft δημιουργεί διαρκώς τις κατάλληλες υποδομές για ανάπτυξη.»