Βραβείο «Συνεργάζομαι» ‘Κώστας Γκούμας’ προς τιμήν του εκλιπόντος συναδέλφου

Τα βραβεία «Συνεργάζομαι» επιβραβεύουν συνεργασίες μεταξύ Βιομηχανικών Φορέων και ερευνητικών Οργανισμών και απονέμονται στα πλαίσια του Technology Forum. Ο θεσμός στοχεύει να δώσει κίνητρα για Τεχνολογικές ή και Εμπορικές Συνεργασίες  έτσι ώστε να επιτευχθεί μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των φορέων και να αναπτυχθούν με αποδοτικό τρόπο νέα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Το 1ο βραβείο «Συνεργάζομαι» ονομάστηκε «Βραβείο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ», τιμώντας τον εκλιπόντα, Κώστα Γκούμα, μέλος της οικογένειας Entersoft για την σημαντική συνεισφορά του στην ανάπτυξη Συνεργασιών με ήθος και αποτελεσματικότητα.

Ο Κώστας Γκούμας, έγινε μέλος της οικογένειας Entersoft το 2003 ως Account Manager, στην Εntersoft Β. Ελλάδας και «έφυγε» νωρίς…. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και περήφανοι που το όνομά του κοσμεί το 1ο Βραβείο «Συνεργάζομαι».

Το 1ο Βραβείο ‘Κώστας Γκούμας’ του «Συνεργάζομαι 2016» έλαβε το YummyWallet, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ομάδας Τεχνολογίας Λογισμικού, του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της YummySoftware. Το βραβείο απενεμήθη από τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Θωμά Μαλούτα στον κ. Θεόφιλο Μυλωνά. Περισσότερα στο Technology Forum