Ο Όμιλος SofMedica επέλεξε το Entersoft ERP και Mobile SFA για 4 χώρες στη Ν.Α. Ευρώπη

Ο όμιλος SofMedica υπέγραψε συνεργασία με την Entersoft για την υλοποίηση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, με στόχο την υποστήριξη των 150 εργαζομένων του ομίλου και την κάλυψη των λειτουργικών του απαιτήσεων, στα 8 σημεία και τις 4 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η SofMedica αλλά και οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου Tech2Life, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα του νέου πληροφοριακού συστήματος από τις αρχές του 2017.

H SofMedica ο καινοτόμος όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στον κλάδο της υγείας από το 1994, διαθέτει σήμερα ευρύτατη παρουσία στη Ν.Α. Ευρώπη, με γραφεία στο Βουκουρέστι, το Ιάσιο, την Κλουζ, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια, την Τιμισοάρα και τη Λευκωσία. Εξειδικεύεται στην παροχή ιατρικών τεχνολογιών αιχμής, όπως η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση και ο εξοπλισμός αντικατάστασης ζωτικών οργάνων, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των τελευταίων ανακαλύψεων της ιατρικής τεχνολογίας, των επαγγελματιών του κλάδου και του ασθενή. Στόχος της SofMedica είναι να αποτελεί αρωγό βιώσιμης αλλαγής για τους ασθενείς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και επιχείρηση-πρότυπο στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Όπως ανέφερε ο κ. Sorin Dimian, Διευθυντή Πληροφορικής στη SofMedica: « Μέσα από την διαδικασία έρευνας που πραγματοποιήσαμε, στόχος μας στη SofMedica ήταν η επιλογή της καταλληλότερης λύσης, η οποία θα κάλυπτε το πλήρες φάσμα των λειτουργιών μας και θα εξασφάλιζε βέλτιστες πρακτικές για όλες τις εταιρείες του ομίλου. Η λύση της Entersoft έκανε τη διαφορά καθώς προσέφερε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει μία ενιαία λύση με προηγμένες λειτουργικότητες ERP, CRM, Mobile SFA και BI αλλά και μία εταιρεία με πολυεθνική εξάπλωση.»

Σύμφωνα με τη Διοίκηση της SofMedica: « Ο Όμιλος SofMedica, είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος οργανισμός που επιδιώκει τη συνεργασία με έναν έμπειρο συνεργάτη και τεχνολογικές λύσεις οι οποίες αποδεδειγμένα συνδυάζουν δύναμη και ευελιξία, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις και τα υψηλά του standards. Επιλέξαμε τη συνεργασία μας με την Entersoft χάριν στην ολοκληρωμένη λύση της και την εμπειρία της στην αγορά της Ρουμανίας, της Ελλάδας και γενικότερα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και αισθανόμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα ενισχύσει περαιτέρω τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, στην απαιτητική αγορά υπηρεσιών ζωής στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Για εμάς η ενίσχυση της παραγωγικότητας, ο έλεγχος του κόστους, η βελτίωση των διαδικασιών πώλησης και η παροχή πολύτιμης πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο για την υποστήριξη των αποφάσεών μας, ήταν τα κυριότερα κριτήρια τα οποία οδήγησαν σε αυτήν την επιλογή.»

« Ο όμιλος SofMedica είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος οργανισμός με σύνθετες λειτουργίες, άρα απαιτεί πληρότητα και ευελιξία στα συστήματά της και συνεργάτες που μπορούν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν έμπρακτα την ανάπτυξη και την επέκτασή του. Μας τιμά ιδιαίτερα η απόφαση της SofMedica και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα προσδώσει απτή προστιθέμενη αξία στο παρόν και στο μέλλον, υποστηρίζοντας συνεχώς τις ανάγκες του Ομίλου, όπως αυτές εξελίσσονται.» δήλωσε τέλος ο Cristi Cozic, Country Manager της Entersoft Ρουμανίας.