Ο Όμιλος Interwood-Ξυλεμπορία επιλέγει λύσεις Επιχειρηματικού Λογισμικού της Entersoft

Ο Όμιλος INTERWOOD-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. επιλέγει τις ολοκληρωμένες λύσεις ERP, CRM & Mobile SFA της Entersoft για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού λογισμικού του.

Ο Όμιλος INTERWOOD-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο της εισαγωγής & παραγωγής ξυλείας και ξυλεμπορίας. Στόχος του είναι να γίνει ο κορυφαίος όμιλος προϊόντων ξύλου στην Ελλάδα, μεγιστοποιώντας την αξία που προσφέρει σε μετόχους, πελάτες και προσωπικό. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ελευσίνα σε έκταση 45,000 τ.μ. με στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους & χώρους παραγωγής συνολικής έκτασης 14,000 τ.μ. Επιπλέον διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες στην Θεσσαλονίκη & στη Μάνδρα Αττικής και κτίριο γραφείων, εκθέσεων και αποθηκευτικών χώρων στην Κηφισιά.

Ο Όμιλος επέλεξε και για τις 3 εταιρείες του (ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε./ELTOP Α.Ε./ DIPOWOOD Α.Ε.) την ολοκληρωμένη σουίτα, Entersoft Business Suite ®, η οποία εμπεριέχει λειτουργικότητες ERP, CRM & Mobile SFA και επιτρέπει στον όμιλο να συλλέγει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλα τα δεδομένα του. Στόχος είναι η έγκυρη και άμεση πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και η ενίσχυση της ταχύτητας λήψης αποτελεσματικών αποφάσεων, συμβάλλοντας στην υλοποίηση της περαιτέρω στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου.

Η αξιοποίηση των ολοκληρωμένων λύσεων της Entersoft θα βοηθήσει στην πλήρη παρακολούθηση της οικονομικής διαχείρισης και των προμηθειών, της παραγωγικής δραστηριότητας μέσω του ERP, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση της εμπορικής δραστηριότητας με τη χρήση του CRM. Παράλληλα, με το Entersoft Mobile Sales Force Automation (SFA), ο όμιλος θα βελτιστοποιήσει τη συνολική διαχείριση των πωλήσεων της, ενισχύοντας την αποδοτικότητα των πωλητών του. Το λογισμικό θα χρησιμοποιείται από 65 χρήστες περίπου, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που θα εργάζονται σε mobile περιβάλλον.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φωκάς, Services Manager & Commercial Director (EAD) της Entersoft δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που ο Όμιλος INTERWOOD-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ εμπιστεύτηκε τις λύσεις της Entersoft. Είμαι βέβαιος ότι οι σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις μας θα ανταποκριθούν άψογα στον τεράστιο όγκο δεδομένων του Ομίλου, στην πολυδιάστατη λειτουργία του και θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του».