Η Apivita διακρίθηκε με Silver Βραβείο στα Sales Excellence Awards 2017, για το Entersoft Mobile SFΑ

Για την επιτυχημένη αξιοποίηση και αποτελεσματικότητα της Entersoft Mobile Sales Force Automation (SFA) εφαρμογής, η Apivita έλαβε μία από τις υψηλότερες διακρίσεις, Βραβείο Silver, στα πλαίσια των Sales Excellence Awards 2017, στην κατηγορία Digital Transformation των Πωλήσεων.

Η Apivita ιδρύθηκε το 1972 και από τότε αναπτύχθηκαν και διατίθενται στο εμπόριο πάνω από 300 φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Το πάθος και το όραμα της εταιρείας οδήγησε στην επέκτασή της, μέσω των προϊόντων της, σε 15 χώρες, όπως η Ισπανία, η Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, οι ΗΠΑ, η Κύπρος, η Ουκρανία, η Ρουμανία κ.α

Η Apivita παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα αποδοτικότητας από την αξιοποίηση της λύσης Entersoft Mobile SFA. Το Τμήμα Πωλήσεων αύξησε κατά 20% τον αριθμό των ραντεβού του και μείωσε κατά 60% τον χρόνο προετοιμασίας του. Επιπλέον, η online λειτουργία της εφαρμογής έχει μειώσει κατά το ήμισυ τον χρόνο που απαιτείται για να ενημερωθεί το σύστημα με νέα δεδομένα. Περισσότερα δεδομένα σημαίνουν και περισσότερες πληροφορίες για την διοίκηση της ομάδας Πωλήσεων. Αναλυτικά στοιχεία, αναφορές, διαδραστικοί πίνακες και κύριοι δείκτες επιδόσεων (KPIs) υποστηρίζουν σε πραγματικό χρόνο τη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης, βελτιώνουν την παραγωγικότητα των πωλήσεων και την εμπειρία των καταναλωτών.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Γόγονας, IS Project Manager για την Apivita και ο κ. Σωτήρης Κούκιας, Commercial Director IMCD για την Entersoft.

Ο κ. Σωτήρης Κούκιας, Commercial Director IMCD της Entersoft δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Apivita και η Entersoft έλαβαν το βραβείο Silver για την Entersoft Mobile SFA λύση. Εκ μέρους της Entersoft, θα ήθελα να πω ότι είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η Apivita μας εμπιστεύτηκε. Αναλύσαμε και κατανοήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τις ανάγκες της και της προτείναμε την καλύτερη λύση. Μία λύση που σήμερα προσφέρει σε όλους μας αυτό το βραβείο”