Η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. επιλέγει Entersoft Mobile SFA/CRM

Η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία στη Β. Ελλάδα, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ πρόσφατα προχώρησε σε μία σημαντική επένδυση επιλέγοντας τις καινοτόμες λύσεις Entersoft CRM/Sales Force Automation – Merchandising, για να εντείνει την ανταγωνιστικότητά της.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η βελτιστοποίηση των διαδικασιών field marketing & sales, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα των τμημάτων πωλήσεων αλλά και να δημιουργηθούν οι συνθήκες, ώστε η πληροφορία που θα συλλέγεται από την αγορά να μετατρέπεται άμεσα σε αξιοποιήσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών της και την εμπειρία των καταναλωτών της, ενδυναμώνοντας την προτίμησή τους στα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ.

Ενσωματώνοντας τις λύσεις Entersoft CRΜ / Sales Force Automation στο κεντρικό πληροφοριακό της σύστημα η ΜΕΒΓΑΛ θα διασφαλίσει την αυτοματοποιημένη και σε πραγματικό χρόνο υλοποίηση της εμπορικής της πολιτικής στη ροή εργασιών των τμημάτων πωλήσεων και Marketing. Παράλληλα με τη χρήση του ενσωματωμένου συστήματος επιχειρηματικής πληροφόρησης του Entersoft CRM/ Sales Force Automation (MIS – Business Intelligence) θα επιτύχει την άμεση αξιοποίηση των δεδομένων της αγοράς σε όλα τα επιχειρησιακά επίπεδα, μεταφέροντας στον οργανισμό επεξεργασμένη και αξιοποιήσιμη πληροφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Entersoft CRM/ Sales Force Automation αξιολογήθηκε πρόσφατα από την Technology Evaluation Centers (TEC), ηγέτιδα εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνών και επιλογής λογισμικού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αυτής είναι εξαιρετικά για το προϊόν της Entersoft, συγκριτικά μάλιστα με αντίστοιχα συστήματα παγκοσμίου φήμης προμηθευτών, επαληθεύοντας για μια ακόμη φορά την τεχνολογική υπεροχή της Entersoft και την πρωτοπορία σε λύσεις CRM/Mobile για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ βρίσκονται στην καρδιά της Μακεδονίας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, γεγονός που της δίνει το πλεονέκτημα να συλλέγει καθημερινά από 1000 φάρμες τη μεγαλύτερη ποσότητα φρέσκου γάλακτος των γειτονικών περιοχών και να το μεταποιεί άμεσα στις εγκαταστάσεις της. Μια ποικιλία από 170 προϊόντα με την εγγύηση της ΜΕΒΓΑΛ ταξιδεύουν καθημερινά σε 26.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 36 χώρες στο εξωτερικό, αφού οι εξαγωγές αποτελούν το 30% του συνολικού κύκλου εργασιών της. H εταιρεία απασχολεί περίπου 650 εργαζόμενους, οι οποίοι με φροντίδα και μεράκι εργάζονται, για να συμπληρώσουν με ποιοτικά προϊόντα το καθημερινό τραπέζι χιλιάδων καταναλωτών, κάνοντας πράξη το σύνθημα «ΜΕΒΓΑΛ. Το γάλα είναι η ζωή μας».