Στρατηγική Συμφωνία Συνεργασίας Entersoft – Techno Logic

Η Entersoft συνεχίζοντας τη δυναμική της προσέγγιση στην ανάπτυξη ποιοτικού δικτύου συνεργατών, συνάπτει στρατηγική εμπορική συνεργασία με την Techno Logic για την προώθηση και υλοποίηση των λύσεων της.

Η Techno Logic αποτελεί μια ευέλικτη και δυναμική εταιρεία υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην Ελληνική αγορά πληροφορικής με πολλές εγκαταστάσεις ERP, MRP, CRM σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Η Entersoft στα 15 έτη λειτουργίας της, διατηρεί 4 θυγατρικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 16 χώρες και έχει υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε πάνω από 3.000 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην προώθηση και υλοποίηση των λύσεων της Entersoft από την Techno Logic. Στόχος και των δύο εταιρειών είναι η ενίσχυση της περαιτέρω ανταγωνιστικότητας και η πλήρης κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου της Techno Logic. Η πολύχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις της επίτευξης αυτού του στόχου, καθώς και της διεύρυνσης του πελατολογίου τους.

Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft A.E. δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε την Techno Logic στην οικογένεια συνεργατών της Entersoft. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία, μόνο θετικά οφέλη μπορεί να αποφέρει.».

Ο κ. Δημήτρης Κοτσαμπασέρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Techno Logic δήλωσε «Θέλοντας να προχωρήσουμε προς το μέλλον και να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας αποφασίσαμε την συνεργασία με την Entersoft ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, προφέροντας αξιόπιστες λύσεις.».