Η DiL Fashion Group επιλέγει τις λύσεις της Entersoft για το ψηφιακό μετασχηματισμό της

Η εταιρεία DiL Fashion Group Α.Ε. επέλεξε την Entersoft στα πλαίσια της ψηφιοποίησης και ενοποίησης των επιχειρηματικών λειτουργιών της για αποτελεσματικότερη εταιρική διακυβέρνηση και περαιτέρω ανάπτυξη. Η DiL Fashion Group ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962 και εκπροσωπεί τα brands MaxMara, SPORTMAX, MaxMara Weekend, MaxMara Studio, MaxMara The Cube, MaxMara Leisure, Marina Rinaldi, MAX&Co., MARELLA, i BLUES, PENNYBLACK, ESCADA, διαθέτοντας 8 καταστήματα στην Ελλάδα και corners στα πολυκαταστήματα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, και Τσιμισκή.

Μέσα από την υλοποίηση των λύσεων Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Retail) και e-Τιμολόγησή μου, η DiL Fashion Group θα έχει στη διάθεσή της ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που θα καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων Λιανικής, Backoffice Operations, Management και Reporting καθώς και την ηλεκτρονική τιμολόγηση με διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ. Απώτερος στόχος είναι, η ενίσχυση της ταχύτητας και ακρίβειας στη Λιανική αλλά και η ολοκληρωμένη διαχείριση της σχέσης με τους πελάτες, ελαχιστοποιώντας το διαχειριστικό κόστος.

Η επιλογή των λύσεων της Entersoft ενισχύει την ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο της ένδυσης και επιβεβαιώνει τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της που λειτουργούν καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που επενδύουν στην καινοτομία και τη γνώση για την ανάπτυξή τους.