Τα καταστήματα Marks & Spencer επεκτείνουν τη συνεργασία με τον όμιλο Entersoft και υιοθετούν τη λύση e-Τιμολόγησή μου για τη διασύνδεσή της με την πλατφόρμα myDATA

Η εταιρία Marks & Spencer, ένας από τους μεγαλύτερους retailers παγκοσμίως στην ένδυση και την υπόδηση επέλεξε τη λύση e-Τιμολόγησή μου της ENTERSOFT για τη real time ηλεκτρονική διαβίβαση των παραστατικών της στην ΑΑΔΕ.

Το έργο αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής μέσω του EBS Retail της ENTERSOFT και της υπηρεσίας e-Τιμολόγησή μου για όλα τα φυσικά καταστήματά της στην Ελλάδα. Η έκδοση των αποδείξεων λιανικής γίνεται σε πραγματικό χρόνο με κατάργηση των Φορολογικών μηχανισμών, ενώ παράλληλα αρχειοθετούνται για τουλάχιστον 5 χρόνια στην Cloud υπηρεσία αρχειοθέτησης.
Το live της λύσης στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ στα μελλοντικά σχέδια η υπηρεσία e-Τιμολόγησή μου θα μπορεί να υποστηρίξει τη νέα διαδικασία αγορών μέσα στο φυσικό κατάστημα, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από φυσικό ταμείο, ενώ μόνο με τη σάρωση του QR code του προϊόντος, μπορεί να ολοκληρώσει την πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και να λάβει την απόδειξη στο κινητό του.