Η Entersoft πιστοποιείται από την ΑΑΔΕ για τη διασύνδεση με τερματικά EFT/POS

H Entersoft πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική τιμολόγηση, έλαβε την πιστοποίηση απο την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AAΔE) για την διασύνδεση της υπηρεσίας “e-Tιμολογησή μου” με τα τερματικά Point of Sale (POS). Η λύση είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλες τις εμπορικές εφαρμογές του Ομίλου Entersoft, και προσφέρει ασφαλή διασύνδεση με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα έκδοσης φορολογικών στοιχείων λιανικής.

Με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, οι επιχειρήσεις που θα υιοθετήσουν την λύση “e-Tιμολογησή μου” θα επωφεληθούν από την κατάργηση ταμειακών μηχανών αλλά και φορολογικών μηχανισμών.

«Υποστηρίζοντας ένα δίκτυο 55.000 επιχειρήσεων, η Entersoft εξυπηρετεί κάθε μήνα τον μεγαλύτερο αριθμό παραστατικών από οποιονδήποτε άλλο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Με την νέα πιστοποίηση, η Entersoft προσφέρει στους πελάτες της πρόσθετη μείωση του κόστους και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ για την διασύνδεση όλων των ταμειακών συστημάτων με τα POS» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Κοτζαμανίδης, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Business eXchange Services της εταιρείας.