Γλώσσα:
η Entersoft
Διοικητικό Συμβούλιο

Παντελής Νικολόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

[image] 

 

 

Ο Παντελής Νικολόπουλος, εκ των ιδρυτών της εταιρείας Computer Logic ΑΕ και βασικός της μέτοχος, ο οποίος για πολλά χρόνια διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής της και Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Μεγάλων Έργων και Ολοκληρωμένων Λύσεων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Entersoft.

 

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

[image] 

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος ήταν ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας Computer Logic North που αντιπροσώπευε και υποστήριζε τα προϊόντα της Computer Logic στη Βόρειο Ελλάδα. Διετέλεσε για περισσότερα από 17 χρόνια Γενικός Διευθυντής του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος της εταιρείας Computer Logic και μετέπειτα της LogicDIS. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Entersoft και Γενικός Διευθυντής του Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος.

 

 

 

 

 

Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος

 

 

[image] 

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης είναι κάτοχος διδακτορικού στην Πληροφορική από το Imperial College of Science, Technology & Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην εταιρεία Computer Logic και LogicDIS αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες τόσο στην Τεχνική Διεύθυνση όσο και στις Διευθύνσεις Μεγάλων Έργων και Έργων και Κάθετων Αγορών. Κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων πήρε μέρος σε μεγάλο αριθμό έργων σε μεγάλους πελάτες ως συντονιστής και εκπρόσωπος της εταιρείας. Από τον Ιανουάριο του 2001 ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή εποπτεύοντας σημαντικό αριθμό τμημάτων, στελεχών και προϊόντων. Το 2002 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στην Entersoft.

 

 

 

Σταύρος Μένεγος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

[image] 

Ο Σταύρος Μένεγος είναι Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και κατέχει Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Για οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνος σχεδίασης και ανάπτυξης του περιβάλλοντος εφαρμογών Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε τη Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και τις στρατηγικές τεχνολογικές επιλογές της εταιρείας LogicDIS. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της Entersoft, έχοντας πλήρη ευθύνη για τις τεχνολογικές πλατφόρμες και διαδικασίες της εταιρείας και την ανάπτυξη όλων των προϊόντων της.

 

 

 

 

 

Χαράλαμπος Αβρατόγλου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

[image] 

Ο Χαράλαμπος Αβρατόγλου είναι Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επί δεκαπέντε χρόνια σχεδιάζει, αναπτύσσει και επιβλέπει την παραγωγή πλήθους γνωστών εμπορικών εφαρμογών όπως Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM κ.α. Ηγήθηκε της σχεδίασης του περιβάλλοντος ανάπτυξης Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής στη LogicDIS. Σήμερα είναι Διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων στην Entersoft, έχοντας την ευθύνη για τα CRM και E-Commerce προϊόντα της εταιρείας.

 

 

 

 

 

Κάτια Παπαχριστοπούλου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

[image] 

Η Κάτια Παπαχριστοπούλου είναι Φυσικός. Επί δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία Computer Logic συμμετείχε στην ανάλυση πλήθους εφαρμογών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Ορίζοντες, Defacto, Personnel) καθώς και στη μετατροπή τους για ξένες αγορές. Το 1996 αναλαμβάνει Διευθύντρια Ανάλυσης εφαρμογών με βάση την πλατφόρμα Ωmega (LogicDIS Prime/Business ERP, ERP/Securities κλπ) μέχρι τον Ιούνιο του 2002 οπότε απεχώρησε από τη LogicDIS. Από το 2002 ανέλαβε τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Εφαρμογών στην Entersoft.