Γλώσσα:
η Entersoft
Ευκαιρίες Καριέρας

Οι άνθρωποι του ομίλου Entersoft αποτελούν τη βάση στην οποία στηρίζεται η επιτυχία και η ανάπτυξη της εταιρείας. Η εταιρεία βασίζεται στην αναγνώριση και επιβράβευση του ταλέντου των στελεχών της και χτίζει σχέσεις μακρόχρονης συνεργασίας.

 

Το εργασιακό περιβάλλον της Entersoft είναι ένα δυναμικό και ευχάριστο που σέβεται την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του δημιουργικού ταλέντου και των γνώσεων των στελεχών της.

 

Τα στελέχη μας είναι επιστήμονες υψηλού επιπέδου από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού. Οι πρωτοποριακές ιδέες τους, η τεχνολογική τους κατάρτιση και η βαθιά γνώση της αγοράς, συντελούν στην ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων και αξιόπιστων πληροφοριακών συστημάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αναπτύξει πάνω από 15 γνωστά προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού που έχουν επιτύχει σημαντικότατα μερίδια αγοράς.

 

Παράλληλα, η πολύχρονη εμπειρία τους στην υλοποίηση στρατηγικών πληροφοριακών συστημάτων και λογισμικού σε χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς, εγγυάται την παροχή ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να αναδείξουν και να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους. Με εστίαση στην πελατοκεντρικότητα και με προσήλωση στους εταιρικούς στόχους, τα στελέχη μας αναπτύσσουν και εξελίσσουν δυναμικά τον Όμιλο και τις προοπτικές του.


Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην Entersoft, αποστείλατε το βιογραφικό σας στο
hr@entersoft.gr, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε. Για όλες τις θέσεις εργασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους άντρες και η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

θέσεις εργασίας 
Business Application Software Support Consultant (Ref. SKD-001) I Thessaloniki,GR
Date of Issue 19/1/2018


Business Application Software Support Consultant (Ref. SKD-001)

Th...
ERP/CRM Account Manager (Ref. EAD-S-1217) I Athens,GR
Date of Issue 19/12/2017


ERP/CRM Account Manager (Ref. EAD-S-1217)
Athens, Greece

We are l...
Junior Web Application Frontend Developer (Ref. WD-001) I Thessaloniki,GR
Date of Issue 19/1/2018


Junior Web Application Frontend Developer (Ref. WD-001)

Thessaloni...
Software Consultant ERP/CRM (Ref. ERP/CRM-003) I Athens,GR
Date of Issue 19/12/2017


Software Consultant ERP/CRM (Ref. ERP/CRM-003)
Athens, Greece

The...