Γλώσσα:
η Entersoft
Εταιρική Διοίκηση

Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος

[image] 

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης είναι κάτοχος διδακτορικού στην Πληροφορική από το Imperial College of Science, Technology & Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην εταιρεία Computer Logic και LogicDIS αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες τόσο στην Τεχνική Διεύθυνση όσο και στις Διευθύνσεις Μεγάλων Έργων και Έργων και Κάθετων Αγορών. Κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων πήρε μέρος σε μεγάλο αριθμό έργων σε μεγάλους πελάτες ως συντονιστής και εκπρόσωπος της εταιρείας. Από τον Ιανουάριο του 2001 ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή εποπτεύοντας σημαντικό αριθμό τμημάτων, στελεχών και προϊόντων. Το 2002 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στην Entersoft.

 

 

 

 

 

 

Σταύρος Μένεγος, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης

[image] 

Ο Σταύρος Μένεγος είναι Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και κατέχει Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Για οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνος σχεδίασης και ανάπτυξης του περιβάλλοντος εφαρμογών Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε τη Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και τις στρατηγικές τεχνολογικές επιλογές της εταιρείας LogicDIS. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της Entersoft, έχοντας πλήρη ευθύνη για τις τεχνολογικές πλατφόρμες και διαδικασίες της εταιρείας και την ανάπτυξη όλων των προϊόντων της.

 

 

 

 

 

Χαράλαμπος Αβρατόγλου, Διευθυντής Υποστήριξης & Διάδοσης Γνώσης

[image] 

Ο Χαράλαμπος Αβρατόγλου είναι Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επί δεκαπέντε χρόνια σχεδιάζει, αναπτύσσει και επιβλέπει την παραγωγή πλήθους γνωστών εμπορικών εφαρμογών όπως Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM κ.α. Ηγήθηκε της σχεδίασης του περιβάλλοντος ανάπτυξης Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής στη LogicDIS. Σήμερα είναι Διευθυντής Υποστήριξης & Διάδοσης Γνώσης στην εταιρεία.

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Φωκάς, Γενικός Διευθυντής, Enterprise Applications Division

[image]

Ο Κωνσταντίνος Φωκάς έχει 25 χρόνια εμπειρίας στη παροχή υπηρεσιών και λύσεων σε πληροφοριακά συστήματα. Από το 1997 έως το 2002 είχε αναλάβει θέσεις Project Manager και Διευθυντή Υπηρεσιών στις εταιρίες Computer Logic και LogicDIS, μετά τη σχετική συγχώνευσή τους. Το 2002 συν-ίδρυσε την NOVA CONSULTING A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε συστήματα ERP και εφαρμογές Mobile, στην οποία κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το 2009, μετά την εξαγορά της NOVA CONSULTING A.E., από την Entersoft A.E., ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών & Υποστήριξης της Entersoft A.E.. Σήμερα έχει αναλάβει την Γενική Διεύθυνση του τμήματος Enterprise Applications.

 

 

 

 

Σωτήρης Κούκιας, Εμπορικός Διευθυντής, Internet Mobile Cloud Division

[image]

Ο Σωτήρης Κούκιας είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Για οκτώ έτη εργάστηκε σε εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών (Vector) και εξειδικευμένων πληροφορικών συστημάτων σε θέματα οργάνωσης διαδικασιών παραγωγής και logistics (Mancom) λαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης ως σύμβουλος. Από το 1998 και για δέκα έτη εργάστηκε στην KPMG με ευθύνη για τους τομείς ERP και Project Management στην Ελλάδα. Από το 2008 και για οκτώ έτη ήταν Διευθυντής Πωλήσεων των προϊόντων λογισμικού και υλικού της SCAN στους τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και security. Από το 2016 έως σήμερα κατέχει την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Entersoft στο τμήμα Internet - Mobile - Cloud της εταιρείας.

 

 

 

 

 

Σάκης Καραμητρούσης, Γενικός Διευθυντής Β. Ελλάδας

[image] 

Ο Σάκης Καραμητρούσης είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 1993 ανήκει στην ομάδα πωλήσεων Β. Ελλάδος της Computer Logic όπου και ανέλαβε Υπεύθυνος τομέα πωλήσεων τυποποιημένου λογισμικού σε Συνεργάτες & μεγάλους Πελάτες. Από το 1998 ήταν ο Υπεύθυνος Πωλήσεων προϊόντων τεχνολογίας Ωmega στην Computer Logic και στη συνέχεια Διευθυντής Πωλήσεων στον Τομέα Εργων της LogicDIS. Το 2003 ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση Β. Ελλάδος στην Entersoft ενώ αρχές του 2017 αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Βορείου Ελλάδος.

 

 

 

 

 

Μιχάλης Μπακούρης, Διευθυντής Ανάπτυξης Διεθνών Επιχειρήσεων