Γλώσσα:
Press Office
Βραβείο «Συνεργάζομαι» ‘Κώστας Γκούμας’ προς τιμήν του εκλιπόντος συναδέλφου
12/07/2016

Τα βραβεία «Συνεργάζομαι» επιβραβεύουν συνεργασίες μεταξύ Βιομηχανικών Φορέων και ερευνητικών Οργανισμών και απονέμονται στα πλαίσια του Technology Forum. Ο θεσμός στοχεύει να δώσει κίνητρα για Τεχνολογικές ή και Εμπορικές Συνεργασίες  έτσι ώστε ν...
Ο ΣΕΒ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του προς τις επιχειρήσεις - μέλη του με Entersoft CRM®
11/07/2016
Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων & βιομηχανιών στο πλαίσιο του διαρκούς εκσυγχρονισμού της δομής και της λειτουργίας του υιοθέτησε το Entersoft CRM με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του στις επιχειρήσεις - μέλη του.

Το Entersoft CRM υ...
THE Mobile SHOW Middle East 2016 | Dubai
10/07/2016

H Entersoft Middle East με έδρα στο Dubai, Η.Α.Ε., συμμετείχε ως εκθέτης στο The Mobile Show Middle East 2016, που πραγματοποιήθηκε 31/5-01/6 στο Dubai International Convention & Exhibition Center.

H Entersoft είχε την ευκαιρία να παρουσιάσε...
Βραβευμένοι Συνεργάτες Entersoft 2016
08/07/2016
Ο θεσμός των βραβεύσεων των Συνεργατών της Entersoft εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 με σκοπό να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει την επιτυχημένη πορεία και την ποιοτική συνεργασία με τους Entersoft Συνεργάτες που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά σε δι...
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
16/03/2016

Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα είναι ένα νέο λογιστικό σύστημα στα πλαίσια του οποίου:
Καταργείται η πολυνομία και ορίζονται από το μηδέν λογιστικές αρχές κατ’ αναλογία με τις διεθνείς πρακτικές
Απλοποιούντ...
1 2 3 4 5  ...  
Εγγραφτείτε στο newsletter μας
Εγγραφείτε στο ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό Newsletter της Entersoft. Ανακαλύψτε νέες και σύγχρονες λύσεις στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και τις δυνατότητές τους, μάθετε πρώτοι για τα νέα της εταιρείας και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που παρέχει.
Όνομα:
*
Επίθετο:
*
Εταιρεία:
Θέση:
Email:
*