Γλώσσα:
Λύσεις
Ανά Κάθετη Αγορά
Συντήρηση Εξοπλισμού

Αυτοματοποιήστε και βελτιστοποιήστε τις ροές εργασίας και τις διαδικασίες σας. Ολοκληρώστε το σύνολο των εργασιών με ακρίβεια, από την έναρξη ενός αιτήματος (ticketing) έως και την τιμολόγησή του. Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα, αναπτύξτε νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, αξιολογήστε τις επιδόσεις σας και αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών σας.

 

Προσφέρετε ταχύτερη και ακριβέστερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας με τις ευκολίες που μπορεί να σας παρέχει η δημιουργία Βάσης Γνώσης, ώστε να παρέχετε άμεση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους τεχνικούς σας. Συνήθεις βλάβες, τεχνικές πληροφορίες, τυπικές διαδικασίες συντήρησης και ακόμα περισσότερες πληροφορίες, δίνουν στο προσωπικό σας τις απαραίτητες συμβουλές και γνώσεις άμεσα, τη στιγμή που τις χρειάζονται, ακόμα και μέσα από ένα PDA, smart phone ή Tablet, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, κάθε στιγμή.

 

Δημιουργήστε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. Διαχειριστείτε εύκολα και επωφεληθείτε από το Σύστημα Διαχείρισης Παραπόνων, παρακολουθώντας αποτελεσματικά τις διαδικασίες επίλυσής τους.

 

Απλοποιήστε τις διαδικασίες, βελτιστοποιήστε την κατανομή των πόρων σας, ελαχιστοποιήστε τον αδρανή χρόνο του τεχνικού σας προσωπικού. Αυξήστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών σας, επιτρέποντας στους τεχνικούς σας που κάνουν service στο χώρο του πελάτη ( SOS) να έχουν πρόσβαση στο σύνολο των πληροφορικών που σχετίζονται με τον πελάτη, το πρόγραμμα επισκέψεών τους, αλλά και αναφορές (reports) που αφορούν στη δουλειά τους μέσω των Entersoft Mobile εφαρμογών.

 

Διαχειριστείτε τα Συμβόλαια Υπηρεσιών σας (SLA) και αποκτήστε τον έλεγχο εύκολα και με ακρίβεια, με ένα σύστημα που διακρίνει τις συμβατικές από τις εξωσυμβατικές υποθέσεις και τις διαχειρίζεται ανάλογα. Προϋπολογίστε με ακρίβεια τις χρηματοροές, υπολογίστε αυτόματα το κύκλο ζωής των συμβολαίων και διαχειριστείτε τις ανανεώσεις και τα παραρτήματά τους σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Αποκτήστε διευρυμένη πληροφόρηση για την επιχείρησή σας και τις δυνατότητές της. Εντοπίστε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και ενισχύστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα με τα προηγμένα εργαλεία Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI Analytics) και την ολοκληρωμένη πληροφόρηση που σας παρέχουν οι λύσεις της Entersoft.

 

Δείτε το ενδεικτικό πελατολόγιο της Entersoft A.E., στα Downloads, ή κάντε κλικ εδώ.

testimonials 
MΑΚΙΤΑ Hellas
«Η ολοκληρωμένη αυτή εφαρμογή σε συνδυασμό με την άριστη και ευέλικτη υποστήριξη από την Entersoft,...
ELECTRONET
«Προκειμένου να ανταποκριθούμε στον έντονα ανταγωνιστικό κλάδο της λιανικής πώλησης, είχαμε την ανά...
Όμιλος CPI
«Η μετάβαση από το προηγούμενο πληροφοριακό μας σύστημά σε ERP, ήταν μια απαιτητική και επίπονη δια...
DIXONS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
«Με το Entersoft CRM υλοποιήσαμε ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πληροφοριακό σύστημα, πο...