Γλώσσα:
Λύσεις
Ανά Κάθετη Αγορά
Ένδυση & Υπόδηση

Τα προϊόντα της Entersoft παρέχουν ολοκληρωμένες και ενοποιημένες λύσεις λογισμικού για τον τομέα της Ένδυσης και Υπόδησης. Είτε ασχολείστε με την παραγωγή, μεταποίηση, διανομή ή το λιανεμπόριο η Entersoft διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού για να ενισχύσουν την επιχειρηματική σας επιτυχία.

 

Συστήματα, ERP, POS, Back Office, CRM, Διαχείριση Πιστότητας Πελατών (Loyalty), Marketing και Διαχείριση καμπάνιας (Campaign Management), Εφαρμογές Mobile, λύσεις E-Commerce τόσο για το εταιρικό σας Portal, τις B2B συναλλαγές σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop), αλλά και προηγμένα συστήματα BI Analytics (Επιχειρηματικής Ευφυΐας), σας παρέχουν μια πλούσια πλατφόρμα εφαρμογών για τη διευκόλυνση και βελτιστοποίηση της επιχείρησής σας.

 

Αυτοματοποιήστε και να απλοποιήστε τις διαδικασίες και επιταχύνετε τις ροές εργασίας ελαχιστοποιώντας το λειτουργικό κόστος και αυξάνοντας την συνολική αποδοτικότητα παρέχοντας στους πελάτες σας καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβαθμισμένη εμπειρία στον καταναλωτή σας.

 

Αποκτήστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο και διευκολύνετε την καθημερινότητά σας με προτάσεις αναπλήρωσης των αποθεμάτων σας, σύμφωνα με τις ανάγκες που απαιτεί η δική σας επιχείρηση, βελτιστοποιώντας τη διαχείριση της εφοδιαστική σας αλυσίδας. Διαχειριστείτε τα χρωματολόγια, τα μεγεθολόγια, την εποχικότητα, τα δειγματολόγια σε όλες τις επιχειρηματικές σας λειτουργίες, Παραγωγή, Αποθήκη, Παραγγελιοληψία, Διανομή κ.ο.κ., εύκολα και αποτελεσματικά.

 

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις ενημερώσεις των εμπορικών σας πολιτικών, τις εκπτώσεις, τις προωθητικές σας ενέργειες και τις εκστρατείες σας, σε όλο το δίκτυο πωλήσεών σας ή και επιλεκτικά σε αυτούς που επιθυμείτε, άμεσα τη στιγμή που το αποφασίζετε, για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε. Αποκτήστε την ευελιξία και τον έλεγχο που χρειάζεστε στις καμπάνιες σας και κάντε τη διαφορά στις υψηλές απαιτήσεις που έχει η αγορά της Μόδας. Εφαρμόστε την στρατηγική σας για την Πιστότητα των πελατών σας (Loyalty), μετρήστε την αποτελεσματικότητα και αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες από τους πελάτες σας για την περαιτέρω ενίσχυση της επιχείρησής σας.

 

Για τις B2B συναλλαγές σας, εφαρμόστε την λειτουργικότητα B2B του Entersoft E-Commerce® και ελαχιστοποιήστε τα σχετιζόμενα διαχειριστικά κόστη, διευρύνετε το περιθώριο κέρδους σας και βελτιώστε το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας, διευκολύνοντας την πολυεπίπεδη επικοινωνία του πελάτη σας με την επιχείρησή σας.

 

Με το Entersoft Mobile® μπορείτε να επιταχύνετε το κύκλο πώλησης, να βελτιώσετε την αποδοτικότητα των «κινητών» σας στελεχών και να λαμβάνετε πληροφόρηση 360ο σε πραγματικό χρόνο για όλα τα μεγέθη της επιχείρησής σας που θεωρείτε απαραίτητα οποιαδήποτε στιγμή και παντού.

 

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) γρήγορα και εύκολα. Χρησιμοποιείστε την ίδια βάση δεδομένων με το ERP ή/και το CRM σας για όλα τα προϊόντα σας, τους πελάτες σας, τις τιμολογιακές σας πολιτικές και ούτω καθεξής. Η e-shop λειτουργικότητα του Entersoft E-Commerce® εγγυάται μια γρήγορη εκκίνηση ενός επαγγελματικού e-shop. Εφαρμόστε άμεσα και απλά τις προωθητικές καμπάνιες σας, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών (loyalty) με bonus, κάρτες κλπ., και όλες τις marketing ενέργειες που θέλετε τη στιγμή που τις αποφασίζετε.

 

Αποκτήστε απεριόριστες δυνατότητες συνεχούς διαφοροποίησης. Δώστε στον καταναλωτή σας τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στο site σας ευχάριστα. Κριτήρια αναζήτησης, φίλτρα επιλογής, λίστες επιλογής, προτεινόμενα είδη, απεριόριστου αριθμού σύγκριση ειδών και ακόμα περισσότερες ευκολίες, βελτιστοποιούν την εμπειρία του καταναλωτή σας και ενισχύουν τη πιστότητά του (loyalty). Η λύση είναι απόλυτα ασφαλής, τόσο στην πρόσβαση των χρηστών όσο και για τις συναλλαγές τους. Εκτός από την αυτόματη εκκαθάριση μέσω πιστωτικών καρτών με τις πιο γνωστές τράπεζες το Entersoft E-Commerce® υποστηρίζει και το διεθνές σύστημα πληρωμών PayPal.

 

Ολοκληρωμένη και προηγμένη πληροφόρηση ενοποιημένη με Google Analytics, σας παρέχει σημαντικά στοιχεία για την αξιολόγηση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο συνδυάζοντας επιπλέον στατιστικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα αυτά των πωλήσεων, ανά περιοχή κ.λπ. Επιπρόσθετα, το Search Engine Optimization (SEO) τοποθετεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ψηλά στην κατάταξη αναζήτησης της Google.

 

Ο χώρος της Μόδας απαιτεί αυξημένη ευελιξία ώστε να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλεπάλληλες αλλαγές. Ενισχύστε την επιχείρησή σας με ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα Πληροφόρησης, Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence), αλλά και δεικτών αποτελεσματικότητας KPIs. Ενημερωθείτε με μια μόνο ματιά από το Desktop Gadget σας ή από το smartphone σας, σε πραγματικό χρόνο και ανταποκριθείτε στις ευκαιρίες και στις αλλαγές με ενημερωμένες αποφάσεις.

 

Δείτε το ενδεικτικό πελατολόγιο της Entersoft A.E., στα Downloads, ή κάντε κλικ εδώ.

testimonials 
Calin A.E.
«Το Entersoft Retail είναι σε πλήρη λειτουργία εδώ και λίγους μήνες σε ένα μεγάλο μέρος του δικτύου...
Raxevsky Α.Ε.Β.Ε.
«Η εταιρεία μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γύρω μας. Ο χ...
Tόγκας A.E.«aslanis home»
«Το νέο μας πληροφοριακό σύστημα, Entersoft Business Suite®, είναι ένα ισχυρό εργαλείο υποστήριξης...