Το 1988 η KAFEA TERRA FOOD AND DRINKS AEBE παρουσιάζει τον espresso illy στο ελληνικό κοινό και αφοσιώνεται στη συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και της κουλτούρας του καφέ και των μεθόδων παρασκευής του σε όλους τους τύπους και σε όλους τους τομείς της αγοράς.
Το 2006 δημιουργεί μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη Βιομηχανική Περιοχή της Ελλάδας, στην Παιανία, όπου παράγεται ο καφές Dimello, σε όλες τις μορφές και τύπους συσκευασίας, με διανομή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Προορισμοί εξαγωγών: Γερμανία, Ιορδανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Λονδίνο, Τουρκία, Ντουμπάι, Κύπρος, Γαλλία.
Το 2016, αναπτύχθηκε το έργο AREA 51 Artisan Coffee Roasters, μια εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής καφέ, που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη γύρω από την ειδικότητα του καφέ.
Η εταιρεία απασχολεί 160 υπαλλήλους και κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, έχοντας το μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο εμπορικών συνεργατών στην HO.RE.CA.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων αποτελείται επίσης από κορυφαίες αποκλειστικές μάρκες διανομής και παραγωγής όπως Distillo, DAMMANN Frères, MONBANA, Chocolanelle, 1883, La Marzocco & Faema.