Διοικητικό Συμβούλιο

Παντελής Νικολόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Παντελής Νικολόπουλος, εκ των ιδρυτών της εταιρείας Computer Logic ΑΕ και βασικός της μέτοχος, ο οποίος για πολλά χρόνια διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής της και Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Μεγάλων Έργων και Ολοκληρωμένων Λύσεων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Entersoft.

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος ήταν ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας Computer Logic North που αντιπροσώπευε και υποστήριζε τα προϊόντα της Computer Logic στη Βόρειο Ελλάδα. Διετέλεσε για περισσότερα από 17 χρόνια Γενικός Διευθυντής του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος της εταιρείας Computer Logic και μετέπειτα της LogicDIS. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Entersoft.

Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης είναι κάτοχος διδακτορικού στην Πληροφορική από το Imperial College of Science, Technology & Medicine.  Εργάστηκε για δέκα χρόνια ως Software Developer, Διευθυντής Παροχής υπηρεσιών Μεγάλων Έργων και Αναπληρωτής Γενικός διευθυντής στην εταιρεία Computer Logic και LogicDIS. Το 2002 μαζί με άλλα στελέχη ίδρυσαν την Entersoft, στην οποία ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος. Μέχρι σήμερα από αυτή τη θέση συμμετέχει στη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας από μία startup σε έναν όμιλο εταιρειών λογισμικού για επιχειρήσεις με παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με περισσότερα από 250 στελέχη και πελάτες σε 32 χώρες. Από το 2009 μέχρι σήμερα υλοποίησε την ίδρυση 3 θυγατρικών σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε 5 εξαγορές μικρότερων εταιρειών (Novacon, RetailLink, Cardisoft, Alpha Software Solutions και τη δραστηριότητα Enterprise Mobility της SiEBEN). Το 2020 δρομολόγησε την εισαγωγή της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. Έχει διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Σταύρος Μένεγος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Σταύρος Μένεγος είναι Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και κατέχει Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Για οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνος σχεδίασης και ανάπτυξης του περιβάλλοντος εφαρμογών Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε τη Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και τις στρατηγικές τεχνολογικές επιλογές της εταιρείας LogicDIS. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της Entersoft, έχοντας πλήρη ευθύνη για τις τεχνολογικές πλατφόρμες και διαδικασίες της εταιρείας και την ανάπτυξη όλων των προϊόντων της.

Χαράλαμπος Αβρατόγλου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Χαράλαμπος Αβρατόγλου είναι Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επί δεκαπέντε χρόνια σχεδιάζει, αναπτύσσει και επιβλέπει την παραγωγή πλήθους γνωστών εμπορικών εφαρμογών όπως Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM κ.α. Ηγήθηκε της σχεδίασης του περιβάλλοντος ανάπτυξης Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής στη LogicDIS. Σήμερα είναι Διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων στην Entersoft, έχοντας την ευθύνη για τα CRM και E-Commerce προϊόντα της εταιρείας.

Κάτια Παπαχριστοπούλου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Η Κάτια Παπαχριστοπούλου είναι Φυσικός. Επί δεκαπέντε χρόνια εργάστηκε στην εταιρεία Computer Logic και στην LogicDIS στην ανάλυση και σχεδίαση πλήθους εφαρμογών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Ορίζοντες, Defacto, Personnel), ενώ το 1996 τίθεται επικεφαλής των ομάδων ανάπτυξης στην πλατφόρμα Ωmega (LogicDIS Prime/Business ERP, ERP/Securities κλπ). Το 2002, μαζί με άλλα στελέχη ιδρύουν την Entersoft, όπου αναλαμβάνει Διευθύντρια Ανάπτυξης Εφαρμογών. Από το 2018 και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Marketing του ομίλου.

Κωνσταντίνος Φωκάς, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Κωνσταντίνος Φωκάς έχει 25 χρόνια εμπειρίας στη παροχή υπηρεσιών και λύσεων σε πληροφοριακά συστήματα. Από το 1997 έως το 2002 είχε αναλάβει θέσεις Project Manager και Διευθυντή Υπηρεσιών στις εταιρίες Computer Logic και LogicDIS, μετά τη σχετική συγχώνευσή τους. Το 2002 συν-ίδρυσε την NOVA CONSULTING A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε συστήματα ERP και εφαρμογές Mobile, στην οποία κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το 2009, μετά την εξαγορά της NOVA CONSULTING A.E., από την Entersoft A.E., ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών & Υποστήριξης της Entersoft A.E. ενώ μέχρι το 2019 είχε αναλάβει την Γενική Διεύθυνση του τμήματος Enterprise Applications.

Μαρίκα Λάμπρου, Ανεξάρτητο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

H Μαρίκα Λάμπρου είναι Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA. Μέλος του ΔΣ της Entersoft από τον Οκτώβριο 2019. Διαθέτει 30+ έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις Πωλήσεων, Marketing, Business Development, Γενικής Διεύθυνσης και Διευθύνουσας Συμβούλου σε μια σειρά πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic, Intersys, ΚΑΥΚΑΣ), κυρίως στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής. Είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΣΕ (Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων), μέλος του ΔΣ της Focus Bari από τον Απρίλιο 2020, μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΑ από τον Ιούλιο 2020, μέλος της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-αμερικανικού Επιμελητηρίου, μέλος του GBRW (Global Board Ready Women), μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, mentor στους οργανισμούς Endeavor και Women-on-Top. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΕ. Γράφει άρθρα και δίνει διαλέξεις γύρω από θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Κατερίνα Πραματάρη, Ανεξάρτητο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Η Κατερίνα Πραματάρη είναι Partner στο Uni.Fund και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου έχει την επιστημονική ευθύνη της θερμοκοιτίδας ACEin και της ερευνητικής ομάδας ELTRUN-SCORE. Στο πλαίσιο του ACEin έχει συντονίσει πολλαπλές δράσεις στήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας (όπως σειρά εκδηλώσεων και bootcamp επιχειρηματικότητας, τον Πανεπιστημιακό διαγωνισμό Ennovation, το Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας YES κλπ.) και έχει υποστηρίξει πάνω από 70 ομάδες. Έχει σημαντική επιχειρηματική εμπειρία, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στην Procter&Gamble στις Βρυξέλλες και ως ιδρυτικό μέλος σε δύο εταιρίες. Έχει δημοσιεύσει ευρέως στα πεδία e-business, business analytics και IoT και έχει επιβλέψει πλήθος διδακτορικών και ερευνητικών έργων.