Εταιρική Διοίκηση

Business image created by Pressfoto - Freepik.com

Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης είναι κάτοχος διδακτορικού στην Πληροφορική από το Imperial College of Science, Technology & Medicine.  Εργάστηκε για δέκα χρόνια ως Software Developer, Διευθυντής Παροχής υπηρεσιών Μεγάλων Έργων και Αναπληρωτής Γενικός διευθυντής στην εταιρεία Computer Logic και LogicDIS. Το 2002 μαζί με άλλα στελέχη ίδρυσαν την Entersoft, στην οποία ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος. Μέχρι σήμερα από αυτή τη θέση συμμετέχει στη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας από μία startup σε έναν όμιλο εταιρειών λογισμικού για επιχειρήσεις με παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με περισσότερα από 250 στελέχη και πελάτες σε 32 χώρες. Από το 2009 μέχρι σήμερα υλοποίησε την ίδρυση 3 θυγατρικών σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε 5 εξαγορές μικρότερων εταιρειών (Novacon, RetailLink, Cardisoft, Alpha Software Solutions και τη δραστηριότητα Enterprise Mobility της SiEBEN). Το 2020 δρομολόγησε την εισαγωγή της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. Έχει διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Σταύρος Μένεγος, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης

Ο Σταύρος Μένεγος είναι Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και κατέχει Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Για οκτώ χρόνια ήταν υπεύθυνος σχεδίασης και ανάπτυξης του περιβάλλοντος εφαρμογών Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε τη Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και τις στρατηγικές τεχνολογικές επιλογές της εταιρείας LogicDIS. Από το 2002 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της Entersoft, έχοντας πλήρη ευθύνη για τις τεχνολογικές πλατφόρμες και διαδικασίες της εταιρείας και την ανάπτυξη όλων των προϊόντων της.

Χαράλαμπος Αβρατόγλου, Διευθυντής Υποστήριξης & Διάδοσης Γνώσης

Ο Χαράλαμπος Αβρατόγλου είναι Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επί δεκαπέντε χρόνια σχεδιάζει, αναπτύσσει και επιβλέπει την παραγωγή πλήθους γνωστών εμπορικών εφαρμογών όπως Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM κ.α. Ηγήθηκε της σχεδίασης του περιβάλλοντος ανάπτυξης Ωmega της Computer Logic. Το 2000 ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής στη LogicDIS. Σήμερα είναι Διευθυντής Υποστήριξης & Διάδοσης Γνώσης στην εταιρεία.

Κάτια Παπαχριστοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Presales Division

Η Κάτια Παπαχριστοπούλου είναι Φυσικός. Επί δεκαπέντε χρόνια εργάστηκε στην εταιρεία Computer Logic και στην LogicDIS στην ανάλυση και σχεδίαση πλήθους εφαρμογών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Ορίζοντες, Defacto, Personnel), ενώ το 1996 τίθεται επικεφαλής των ομάδων ανάπτυξης στην πλατφόρμα Ωmega (LogicDIS Prime/Business ERP, ERP/Securities κλπ). Το 2002, μαζί με άλλα στελέχη ιδρύουν την Entersoft, όπου αναλαμβάνει Διευθύντρια Ανάπτυξης Εφαρμογών. Από το 2018 και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Marketing του ομίλου.

 Νίκος Σαχίνης, Γενικός Διευθυντής, Niche Markets Division

Ο Νίκος Σαχίνης, έχει εμπειρία άνω των 20 ετών στον κλάδο των υπηρεσιών και της πληροφορικής, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες όπως οι Computer Logic, SONY, UUNET, Tellas, Totalsoft και Entersoft κυρίως σε εμπορικούς και διοικητικούς ρόλους.  Είναι απόφοιτος του Kingston University και έχει Bachelor & Master στη διοίκηση επιχειρήσεων. Από τον Ιανουάριο του 2013 τέθηκε επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Retail-Link με όραμα την εξέλιξη του δικτύου και της κοινωνίας της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, ενισχύοντας σημαντικά τα μερίδια της εταιρείας στην αγορά, τη φήμη και το πελατολόγιο, ενώ από τον Ιανουάριο του 2020 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση Niche Markets της Entersoft.

Σάκης Καραμητρούσης, Γενικός Διευθυντής Β. Ελλάδας

Ο Σάκης Καραμητρούσης είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 1993 εργάστηκε στον τομέα Πωλήσεων στην Computer Logic B. Ελλάδος σε διάφορες θέσεις ευθύνης και στη συνέχεια ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων στον Τομέα Έργων της LogicDIS. Το 2003 ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση της Entersoft Β. Ελλάδος, ενώ το 2009 ανέλαβε τη θυγατρική Entersoft Bulgaria του ομίλου, την οποία οδήγησε στα πρώτα της βήματα και στην απόκτηση των πρώτων σημαντικών πελατών της. Από το 2017 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος που αριθμεί πάνω από 55 στελέχη, συνεργάτες σε όλη την Β. Ελλάδα και περισσότερους από 1.000 πελάτες.
 

Μιχάλης Μπακούρης, Διευθυντής Ανάπτυξης Διεθνών Επιχειρήσεων

Ο Μιχάλης Μπακούρης εργάζεται για την οικοδόμηση και συνεργασία διεθνών ομάδων, προϊόντων και έργων από το 1992. Το 1998 εντάχθηκε στην Computer Logic έχοντας αναλάβει τη διαχείριση των μεσαίων και μεγάλων έργων ERP και στη συνέχεια ανέλαβε ως επικεφαλής το τμήμα Financials Division-ERP Products τηςSingularLogic. Το 2006 εντάχθηκε στην ομάδα της Profile Software, όπου ως Chief Operations Officer ηγήθηκε της Μονάδας Χρηματοοικονομικών Επιχειρήσεων και της διεθνούς επέκτασης της εταιρείας στον κλάδο των Τραπεζών και Wealth Management. To 2014 έγινε μέλος της Entersoft και τώρα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Διεθνών Επιχειρήσεων. Ο Μιχάλης έλαβε το διδακτορικό του από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) το 1995.