Πιστοποιήσεις & Διακρίσεις

2023

Πιστοποίηση βιώσιμης ανάπτυξης από την EcoVadis

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των πολιτικών βιωσιμότητας ESG του διεθνούς φορέα EcoVadis, o οποίος διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο περισσότερων από 100.000+ αξιολογημένων εταιρειών, η Entersoft έλαβε το Bronze medal διαθέτοντας πλούσιο υποστηρικτικό υλικό για κάθε διάσταση της αξιολόγησης, με εφαρμοσμένες πολιτικές  ως προς το ανθρώπινο δυναμικό, την οικολογική ευαισθησία, τις διαδικασίες προμήθειων κλπ,  αναδεικνύοντας ως το πιο δυνατό της σημείο την επιχειρηματική ηθική και δεοντολογία.

2022

Entersoft: Industry Provider of the Year στα Βραβεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Βιομηχανίας

Η Entersoft, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ηγετική της θέση στο λογισμικό για επιχειρήσεις που έχουν αυξημένες απαιτήσεις, απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία και την κορυφαία τιμητική διάκριση Industry Provider of the Year κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2022. Οι λύσεις της αφορούν τόσο μεγάλες μονάδες παραγωγής όσο και μικρότερες δυναμικές επιχειρήσεις της Βιομηχανίας και της Μεταποίησης.

Από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε λειτουργία βραβεύτηκαν επιπλέον και οι παρακάτω:

•    Χρυσή διάκριση στην κατηγορία “Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών” για τη συνδυαστική λύση Entersoft ERP, WMS/MES, CRM/Mobile SFA, Service που υλοποιήθηκε στη ROLCO με τη συνεργασία του πιστοποιημένου Entersoft partner ”Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής”.
•    Αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Παραγωγικότητα και Απόδοση” για το έργο που υλοποιήθηκε στην Grantex και αφορά την αναβάθμιση της Παραγωγικής διαδικασίας και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με τον έλεγχο της ιχνηλασιμότητας και τη σύνθετη διαδικασία Δρομολόγησης παραγγελιών μέσα από την εφαρμογή των λύσεων Entersoft ERP, Entersoft WMS και Κυκλώματος Παραγωγής

•    Αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Επιτυχημένη Συνεργασία με Πελάτες/Προμηθευτές” για την εφαρμογή του προηγμένου κυκλώματος Entersoft Business Suite/Παραγωγή στην ΒΙΟΜΑΛ που αξιοποιήθηκε για την βελτίωση της Παραγωγής και την αποδοτικότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα, αναβαθμίζοντας τις συνεργασίες της.

•    Xάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Αποτελεσματικά Logistics” για την καινοτόμα εμπορική προσέγγιση της ΣΟΥΡΩΤΗ μέσα από την υλοποίηση των λύσεων Entersoft ERP, Mobile SFA, e-Distributors Channel Management

 

Τριπλή επιτυχία για την Entersoft στα Retail Business Awards 2022

Η Entersoft απέσπασε τρεις τιμητικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της τελετής των Retail Business Awards.

Την πρώτη αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Best Digital Transformation Retailers” απέσπασαν οι λύσεις Entersoft Business Suite και Entersoft Retail που υλοποιήθηκαν στη Marks & Spencer για τη διαχείριση πωλήσεων σε 27 καταστήματα και 110 σταθμούς εργασίας καθώς και των online παραγγελιών για τα προϊόντα food, συνθέτοντας μια ενιαία πλατφόρμα με κεντρική διαχείριση ειδών, η οποία συνέβαλε στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των στελεχών της Marks & Spencer σε back office και στα καταστήματα.

Δεύτερο αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Retail Loyalty / Reward Cards and Programs” απέσπασε η λύση Entersoft Retail που υλοποιήθηκε επίσης στη Marks & Spencer με μια πολυσύνθετη διαδικασία real time υπολογισμού και εφαρμογής των πολυάριθμων, παράλληλων και συνδυαστικών προωθητικών ενεργειών και εκπτώσεων απευθείας στα καταστήματα και με τα εκπτωτικά κουπόνια να δημιουργούνται μέσα στο σύστημα, διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα για εξαργύρωση, ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη.

Η λύση aberon που εφαρμόστηκε στο logistics center της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ απέσπασε την τρίτη αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Retail Logistics”. Μέσα από την υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών (Pick to cart, Pick to pallet, RF scanning, Mobile Printing-Labelling, Data Collector για τη ογκομέτρηση μικρών και μεγάλων συσκευών), το μεγαλύτερο όφελος που αποκόμισε η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ήταν η αποτελεσματική διαχείριση της κατακόρυφης αύξησης των παραγγελιών σε περιόδους υψηλής καταναλωτικής έντασης από το Κέντρο Διανομής της.

Πολλαπλές διακρίσεις για την Entersoft στα Supply Chain Awards 2022

Η Entersoft, στο πλαίσιο της εντυπωσιακής τελετής των Supply Chain Awards την Πέμπτη 7 Ιουλίου, έλαβε πολλαπλές διακρίσεις αποσπώντας ένα χρυσό, ένα αργυρό κι ένα χάλκινο βραβείο.

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Υπηρεσίες Logistics και μεταφορών” απέσπασε η πρωτοποριακή λύση aberon Vision Picking η οποία υλοποιήθηκε στη ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. Συγκεκριμένα, η λύση ξεκίνησε ως ερευνητικό έργο κι εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο καινοτόμο σύστημα υποστήριξης και επιτάχυνσης της διαδικασίας συλλογής παραγγελιών σε σύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα, με ορατά οφέλη για την ΔΕΛΤΑ: αύξηση παραγωγικότητας, μείωση των υπερωριών και αναβάθμιση του ρόλου picker.

Η λύση aberon που εφαρμόστηκε στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ απέσπασε την αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στα logistics”. Μέσα από την υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών (Pick to cart, Pick to pallet, RF scanning, Mobile Printing-Labelling, Data Collector για τη ογκομέτρηση μικρών και μεγάλων συσκευών), το μεγαλύτερο όφελος που αποκόμισε η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ήταν η αποτελεσματική διαχείριση της κατακόρυφης αύξησης των παραγγελιών σε περιόδους υψηλής καταναλωτικής έντασης από το Κέντρο Διανομής της.

Τέλος το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Αριστεία και Μετασχηματισμός στην Εφοδιαστική Αλυσίδα”, απέσπασε η συνδυαστική λύση Entersoft ERP, WMS/MES, CRM/Mobile SFA, Service και Παραγωγή που υλοποιήθηκε στη ROLCO με τη συνεργασία του πιστοποιημένου Entersoft partner ”Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής”, ενσωματώνοντας ένα σύνολο τεχνολογιών αιχμής με άμεσα αισθητά αποτελέσματα στην αποδοτικότητα ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

2021

Entersoft: Μεταξύ των Greek Business Champions της δεκαετίας 2010-20

Είμαστε περήφανοι που σε αυτή την περίοδο ο Όμιλος Entersoft ήταν από τους Οργανισμούς που δούλεψαν με επιμονή για να διατηρήσουν μία θετική στάση και ανοδική πορεία. Που ανέπτυξαν λύσεις οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις στη χώρα, να γίνουν πολύ καλύτερες.

Που εξακολουθούν βήμα-βήμα, να προοδεύουν.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το άρθρο.

 

2019

H Entersoft στους 10 κορυφαίους Field Service Solution Providers στην Ευρώπη για το 2019!

Το διεθνές περιοδικό CIO Applications Europe και η διακεκριμένη ομάδα του, απαρτιζόμενη από CIOs, VCs, καθώς και ειδικούς αναλυτές αγοράς και της ομάδας του περιοδικού, έχοντας ως στόχο να κρατήσει τους αναγνώστες του ενημερωμένους για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, δημιούργησε την ετήσια λίστα με τις 10 εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παροχής λύσεων Field Service Πανευρωπαϊκά για το 2019.

Μετά από ειδική αξιολόγηση, που βασίστηκε στο επίπεδο των επιχειρηματικών γνώσεων και τεχνογνωσίας της βιομηχανίας καθώς και τη συνολική θέση στην αγορά, η Entersoft επιλέχθηκε ως ένας από τους 10 κορυφαίους Παρόχους Field Service σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για το 2019. Συγκεκριμένα, αξιολογήθηκε η ευκολία ενσωμάτωσης της λύσης Entersoft Field Service σε υπάρχοντα συστήματα ERP ή CRM καθώς και η out-of-the-box σύνδεση με το back office, με στόχο την παροχή πληροφόρησης σε πραγματικό χρόνο και τη δυνατότητα πρόσβασης και χειρισμού δεδομένων από οποιαδήποτε φορητή συσκευή μέσω online σύνδεσης. Επιπρόσθετα, η ομάδα του περιοδικού CIO Applications Europe αξιολόγησε την ευελιξία και τη δυνατότητα επέκτασης της λύσης, τη δυνατότητα πρόληψης και κάλυψης των αναγκών του πελάτη, καθώς και την ικανότητα εφαρμογής της On Premise, On Cloud, Licensed ή SaaS, προσφέροντας οικονομίες κλίμακας, με στόχο τα μέγιστα ανταγωνιστικά οφέλη για κάθε επιχείρηση που την υλοποιεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το άρθρο.

 

 

Η Entersoft στα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Entersoft στο πλαίσιο του Forum Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of Greek Economy Awards 2019”, έλαβε την διάκριση ενός εκ των διαμαντιών της Ελληνικής οικονομίας για το 2018.

Tις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, απένειμε το New Times Publishing σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων και δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η εκδήλωση είχε στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων. Η Entersoft αξιολογήθηκε με βάση οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά., ενώ συνυπολογίστηκαν παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η πολιτική στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, αναδεικνύοντάς την ως μια από τις πλέον υγιείς και αναπτυσσόμενες εταιρείες στη χώρα.

Τη διάκριση παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Φωκάς, General Manager EAD της Entersoft.

 

Για μια ακόμη φορά ο Σταύρος Μένεγος, Τεχνικός Διευθυντής της Entersoft, διακρίνεται με το διεθνή τίτλο Microsoft Regional Director

Η Entersoft ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την εξαιρετική διάκριση του Τεχνικού Δ/ντή της κ. Σταύρου Μένεγου, ως Microsoft Regional Director για την Ν/Α Ευρώπη. Η Microsoft με τον τιμητικό αυτό τίτλο δικαιώνει τη μακρόχρονη εμπειρία του και τη βαθιά του γνώση, την οποία μοιράζεται και αναπτύσσει με σημαντική online δραστηριότητα, σε συνδυασμό με τη στρατηγική επενδύσεων της εταιρείας για την προώθηση εφαρμόσιμων καινοτομιών στα επιχειρηματικά λογισμικά της.

Το πρόγραμμα των Regional Directors δημιουργήθηκε το 1993 και αποτελείται από τους 175 κορυφαίους τεχνολογικούς οραματιστές του κόσμου που επιλέγονται ειδικά για την αποδεδειγμένη εμπειρία τους σε επίπεδο cross-platform expertise, την ικανότητα να ηγηθούν μιας ομάδας και τη δέσμευση για επιχειρηματικά αποτελέσματα. Οι Regional Directors επιλέγονται από τη Microsoft βάσει μιας αυστηρής δέσμης αξιολογήσεων που έχουν σχεδιαστεί για την επιλογή των καλύτερων εκπροσώπων στο χώρο της Πληροφορικής των πιο σημαντικών επιχειρήσεων του κόσμου και η θητεία τους διαρκεί δύο χρόνια.
O κ. Μένεγος ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω για τρίτη φορά τη διάκριση του Regional Director της Microsoft. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα αποδεικνύει ότι η Entersoft οδεύει σταθερά και ανοδικά σε θέματα τεχνολογίας. Επιλέγει προσεκτικά τα επόμενα βήματά της, δημιουργεί στρατηγικές και συνεχή εκπαίδευση στα στελέχη και τους συνεργάτες της. Σκοπός μου μέσα από αυτή την ευκαιρία είναι να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, να μοιραστώ ιδέες με τους υπόλοιπους Regional Directors παγκοσμίως και να φέρω νέες ιδέες και όραμα στην εταιρεία μας»

https://rd.microsoft.com/en-us/about/

 

2018

Διάκριση της Entersoft ως Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας

Η Entersoft, στο πλαίσιο του Forum Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of Greek Economy Awards 2018”, έλαβε την διάκριση ενός εκ των διαμαντιών της Ελληνικής οικονομίας για το 2017.

Tις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, απένειμε φέτος το New Times Publishing σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Πολιτείας και στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη των δυναμικότερων και υγιέστερων ελληνικών επιχειρήσεων γίνεται μετά από αξιολόγηση, η οποία στηρίζεται σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια μεταξύ των οποίων είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ., ενώ συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η πολιτική τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Entersoft αναδείχθηκε ως μια από τις πλέον υγιείς και αναπτυσσόμενες εταιρείες στη χώρα.

 

Πολλαπλές διακρίσεις για τον Όμιλο Entersoft στα Supply Chain Awards 2018

Ο όμιλος Entersoft, στο πλαίσιο της εντυπωσιακής τελετής των Supply Chain Awards, έλαβε πολλαπλές διακρίσεις αποσπώντας τρία χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο. Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Supply Chain Institute και της Boussias Communications.

Αναλυτικότερα δύο (2) χρυσά βραβεία απέσπασε η πρωτοποριακή λύση Entersoft WMS και ως αυτόνομη συμμετοχή αλλά και σε συνεργασία με την Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος. Το πρώτο χρυσό βραβείο έλαβε το Entersoft WMS στην κατηγορία «Λογισμικό και εξοπλισμός ΤΠΕ στην εφοδιαστική αλυσίδα» όπου αναδείχτηκαν οι πολλαπλές δυνατότητες που δίνει το σύστημα στις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες των αποθηκών, μειώνοντας την πολυπλοκότητα των λειτουργιών και βελτιστοποιώντας την διαχείριση των πόρων τους. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στη μεταφορά – διανομή» δόθηκε επίσης στις εταιρείες Καραμολέγκος & Entersoft.  Με το Entersoft WMS® η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος επωφελήθηκε άμεσα από την απλότητα χρήσης και εφαρμογής διαδικασιών, το σύγχρονο και φιλικό User Interface, την ταχύτητα εκτέλεσης διαδικασιών, τη μείωση των λαθών, την κατάργηση της μεταφοράς δεδομένων (αφού λειτουργεί πλέον σε ενιαίο περιβάλλον), καθώς και την απλή και ευέλικτη χρήση του ασύρματου τερματικού. Παράλληλα, Χρυσή & Αργυρή Διάκριση, έλαβε στα φετινά Supply Chain awards 2018 η εφαρμογή των υπηρεσιών της Retail@Link Vendor Management Inventory για την πλήρη αναπλήρωση των αποθηκών στη Διαμαντής Μασούτης ΑΕ («Συνεργατική πρακτική στην εφοδιαστική αλυσίδα») και e-Distributors Channel Management αντίστοιχα για την καθημερινή Συλλογή των Δεδομένων Πωλήσεων των αντιπροσώπων στη ΔΩΔΩΝΗ («Τοπικοί αντιπρόσωποι-Ειδικοί συνεργάτες»). Η Retail@Link προσέφερε για τη Διαμαντής Μασούτης ΑΕ και για τη ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ αντίστοιχα δύο συστήματα διαχρονικής παρακολούθησης της απόδοσης των συνεργατών τους με διαρκές, αυξανόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώθηκαν οι εμπορικές σχέσεις για την κοινή επίτευξη των KPI’s, με τα win-win οφέλη να διαχέονται σε όλους τους φορείς της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

 

2017

 

Η Apivita διακρίθηκε με Silver Βραβείο στα Sales Excellence Awards 2017, για την Entersoft Mobile SFA λύση.
Για την επιτυχημένη αξιοποίηση και αποτελεσματικότητα της Entersoft Mobile Sales Force Automation (SFA) εφαρμογής, η Apivita έλαβε μία από τις υψηλότερες διακρίσεις, Βραβείο Silver, στα πλαίσια των Sales Excellence Awards 2017, στην κατηγορία Digital Transformation των Πωλήσεων. Η Apivita παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα αποδοτικότητας από την αξιοποίηση της λύσης Entersoft Mobile SFA. Το Τμήμα Πωλήσεων αύξησε κατά 20% τον αριθμό των ραντεβού του και μείωσε κατά 60% τον χρόνο προετοιμασίας του. Επιπλέον, η online λειτουργία της εφαρμογής έχει μειώσει κατά το ήμισυ τον χρόνο που απαιτείται για να ενημερωθεί το σύστημα με νέα δεδομένα. Περισσότερα δεδομένα σημαίνουν και περισσότερες πληροφορίες για την διοίκηση της ομάδας Πωλήσεων. Αναλυτικά στοιχεία, αναφορές, διαδραστικοί πίνακες και κύριοι δείκτες επιδόσεων (KPIs) υποστηρίζουν σε πραγματικό χρόνο τη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης, βελτιώνουν την παραγωγικότητα των πωλήσεων και την εμπειρία των καταναλωτών.

Με 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο διακρίθηκε η Entersoft στην κατηγορία "Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Εναλλακτικής Αγοράς" στα ΧΡΗΜΑ Επιχειρηματικά βραβεία 2016.

Η Entersoft διακρίθηκε με το 2ο βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Εναλλακτικής Αγοράς, για τις οικονομικές τις αποδόσεις, τις επιχειρηματικές της πρωτοβουλίες, τη διεθνοποίηση, τις συνεχείς επενδύσεις και τα καινοτόμα επιτεύγματά της.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Λιβανίου Νεκταρία, Accounting Director της Entersoft.

2016

 Με 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο διακρίθηκε η Entersoft στην κατηγορία "Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Εναλλακτικής Αγοράς" στα ΧΡΗΜΑ Επιχειρηματικά βραβεία 2015

Η Entersoft διακρίθηκε με το 1ο βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Εναλλακτικής Αγοράς, για τις οικονομικές τις αποδόσεις, τις επιχειρηματικές της πρωτοβουλίες, τη διεθνοποίηση, τις συνεχείς επενδύσεις και τα καινοτόμα επιτεύγματά της

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χαλάλαμπος Αβρατόγλου, New Business Development Director της Entersoft

2015

Διπλή βράβευση για τις Entersoft Mobile εφαρμογές, στα CYTA Mobile Excellence Awards 06/15

Στο διαγωνισμό CYTA Mobile Excellence Awards η Entersoft απέσπασε δύο Silver Awards.

  1. At the category Mobile Sales Force Applications, Silver Award for the Entersoft Mobile Sales Force Automation
  2. At the category Mobile Services Applications Silver Award for the Entersoft Mobile Field Marketing
Τα CYTA Mobile Excellence Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN), το οποίο έχει την ευθύνη για την επιστημονική υποστήριξη του διαγωνισμού. Στόχο έχουν να αναδείξουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για τη συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business και marketing. Κριτήρια για τη βράβευση ήταν, μεταξύ άλλων, η καινοτομία της υπηρεσίας/εφαρμογής, η αποδεδειγμένη επιτυχία στην αγορά, καθώς και ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία για τους πελάτες που την υιοθέτησαν.

 

Sales Εxcellence Award τον Απρίλιο του 2015 για τις λύσεις της Enterosft στην εταιρεία Frezyderm  Αναλυτικότερα:

Η Entersoft απέσπασε το βραβείο SILVER Award στην κατηγορία Tεχνολογίες Oργάνωσης, για την υλοποίηση της λύσης Entersoft Mobile Sales Force Automation στην εταιρεία Frezyderm. Η εφαρμογή έχει συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα των πωλήσεων, στη βελτιστοποίηση των ενεργειών merchandising και προώθησης, τη βελτίωση του Customer Experience, αλλά και στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

 

Τον Μάρτιο του 2015 ο κ. Σταύρος Μένεγος, R&D Director της Entersoft, διακρίθηκε με το διεθνή τίτλο Microsoft Regional Director. Η προσήλωση της Entersoft στην εφαρμόσιμη καινοτομία σε συνδυασμό με τις σημαντικές και πολυετείς επενδύσεις της σε έρευνα και τεχνολογία, συνέβαλλαν καθοριστικά στη διάκριση του κ. Μένεγου από τη Microsoft. Η Microsoft αναγνώρισε τη βαθιά του γνώση σε θέματα τεχνολογίας και τεχνολογικών επιχειρηματικών αποφάσεων, τόσο της Microsoft όσο και των ανταγωνιστών της, την ηγετική και πρωτοποριακή παρουσία του στο χώρο της πληροφορικής, καθώς και τη διάχυση των γνώσεων που διαθέτει, με ομιλίες και σημαντική online δραστηριότητα.

2014

Στα Sales Excellence Awards 2014 βραβεύτηκαν για την αξιοποίηση των Entersoft Mobile® εφαρμογών δύο πελάτες της Entersoft οι Electronet & L’Oreal Hellas.

Η Electronet για τα καταστήματά της στο Ηράκλειο Κρήτης, «Electronet Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης» απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Κατάστημα για την αξιοποίηση της εφαρμογής Entersoft Mobile® Retail Sales Assistant. Η εφαρμογή έχει συμβάλλει στην βελτιωμένη εμπειρία των καταναλωτών, στις καθημερινές διαδικασίες πωλήσεων αλλά και στη αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.

Το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Τεχνολογίες Πωλήσεων απονεμήθηκε στην L’OREAL Hellas και στα τμήματα πωλήσεων του κλάδου καταναλωτικών προϊόντων και του κλάδου δερμοκαλλυντικών, για την αξιοποίηση των εφαρμογών Entersoft Mobile® Sales Force Automation & Entersoft Mobile® Merchandising στις λειτουργίες των field πωλήσεων. Οι Entersoft Mobile® εφαρμογές είναι το μοναδικό εργαλείο δουλειάς για το σύνολο των στελεχών πωλήσεων των τμημάτων αυτών, έχοντας αποφέρει σημαντική βελτίωση στο χρόνο ολοκλήρωσης των καθημερινών εργασιών και στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου τους.

Τα Sales Excellence Awards, είναι μία πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά.

2013

Η εφαρμογή Entersoft Mobile® SFA, Sales Force Automation, αναδείχτηκε νικήτρια στα βραβεία AppWARDS 2013, στην κατηγορία Business & Corporate. H νικήτρια εφαρμογή Entersoft Mobile® SFA αυτοματοποιεί τις διαδικασίες πωλήσεων & field marketing, merchandizing, ερωτηματολόγια και έρευνες, με τεχνολογίες αιχμής σε smartphones και tablets σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, ενώ παρέχει ευέλικτα μοντέλα χρήσης για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων όπως, τοπική εγκατάσταση ή στο Microsoft Azure Cloud, είτε με άδεια χρήσης είτε ως SaaS. Ένα από τα σημαντικά κριτήρια ανάδειξης της εφαρμογής ως νικήτρια ήταν η σημαντική αποδοχή της στην αγορά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αφού έχουν ήδη υλοποιηθεί πάνω από 80 σημαντικά έργα, σε πολλές κάθετες αγορές, δημιουργώντας ένα αξιόλογο διεθνές πελατολόγιο σε 4 χώρες. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 1.500 mobile χρήστες χρησιμοποιούν το Entersoft Mobile, ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται σημαντικά με τους αντίστοιχους back office users του Entersoft Mobile. Τα βραβεία AppWARDS διοργανώνονται από την Twilight Zone Publications, με την επιστημονική υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας Intelligent Media Lab (IML), του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από ακαδημαϊκούς, ερευνητές και διακεκριμένα στελέχη της αγοράς.

 

Η Entersoft A.E., έλαβε το Βραβείο «Ανάπτυξης & Επενδυτικής Δραστηριότητας» στα Business IT Excellence Awards 2013, για τις επενδύσεις της σε νέα προϊόντα (Entersoft Mobile®) καθώς και τη στρατηγική της ανάπτυξη μέσω απόκτησης τεχνολογίας, εισαγωγής της σε νέες αγορές εντός και εκτός συνόρων, μέσω εξαγορών. Τα βραβεία ΒΙΤΕ, διοργανώνονται από το περιοδικό netweek και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διακρίνονται για την εμπεριστατωμένη αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών από αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς, που εκπροσωπούν όλους τους συνδέσμους και ινστιτούτα που σχετίζονται με την Πληροφορική στη χώρα μας.

2012

Στις αρχές Ιουνίου του 2012, η Microsoft βράβευσε την Entersoft για τις εφαρμογές της στο Cloud και το Windows Azure. Η Microsoft αναζητώντας σε επίπεδο Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης καινοτομικές εφαρμογές με εμπορικές προοπτικές σε Windows Azure και Windows Phone 7, διοργάνωσε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο «Δική σας η Επιχείρηση - Δική σας η Φήμη - Δική σας η Επιλογή». Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό από τους συμμετέχοντες συνεργάτες της Microsoft, αξιολογήθηκαν βάσει της καινοτομίας, της εμπορικής προοπτικής, αλλά και της τεχνικής τους αρτιότητας. Η Entersoft A.E. κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Windows Azure παρουσιάζοντας τις εφαρμογές E-Commerce και Mobile της σουίτας Entersoft Business Suite® σε τεχνολογία cloud. Με αυτή τη διάκριση η Entersoft πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft (WPC) στο Τορόντο του Καναδά, με σκοπό την ανάδειξη νικητή σε επίπεδο Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Στις 3 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards 2012, όπου παρουσιάστηκαν & βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, οι οποίες διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Entersoft A.E. τιμήθηκε με δύο επαίνους στην εκδήλωση. Ο ένας έπαινος αφορά στην εξωστραφή στρατηγική προσέγγιση και τη δραστηριότητα της εταιρείας στο εξωτερικό και ο άλλος στην υλοποίηση έργου ERP με την ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού Entersoft Business Suite®, στον Όμιλο Alfawood.

Η Entersoft κέρδισε δύο βραβεία στη δέκατη διοργάνωση του θεσμού «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2012». Το 2ο Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας 2012 και το 3ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Εναλλακτικής Αγοράς 2012.

2011

Τον Ιούλιο του 2011, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απένειμε τιμητικό βραβείο για το Ακαδημαϊκό έτος 2011, στην Entersoft Α.Ε. σε αναγνώριση της υποστήριξή της στην Ακαδημαϊκή Έρευνα στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες.

2010

Η Microsoft απονέμει στην Entersoft το βραβείο «2010 Microsoft Country Partner of the Year» για την Ελλάδα. Στην Entersoft απονεμήθηκε το βραβείο «2010 Microsoft Country Partner of the Year for Greece». Η εταιρεία βραβεύθηκε ανάμεσα σε μία πλειάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο που αποτελούν κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft, καθώς προσφέρει προϊόντα με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά, βασισμένα στην τεχνολογία της Microsoft. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από την Microsoft σε διάφορες κατηγορίες, ενώ οι νικητές έχουν επιλεγεί από 3.000 περίπου εταιρείες παγκοσμίως. Το βραβείο αυτό, (Microsoft Partner Award) αναγνωρίζει σε κάθε χώρα, τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στο να παρέχουν λύσεις της Microsoft σε κοινούς τους πελάτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Με την βράβευση αυτή η Entersoft αναγνωρίζεται για την αποτελεσματική της συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς, για την καινοτομία της, την ικανοποίηση των πελατών της, την διεύρυνση του πελατολογίου της αλλά και την επιχειρηματική της εμβέλεια. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε την Entersoft Ελλάδος, ως Microsoft Country Partner of theYear», δήλωσε η κα Allison Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group της Microsoft Corp. «Η Entersoft επέδειξε το υψηλότερο επίπεδο αριστείας και καινοτομίας στην τοπική αγορά, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της, τις κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες της ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας.»

Η Entersoft A.E. εντάχθηκε στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE” της ICAP Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή. Οι "Strongest Companies in Greece" είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

2008

Στα πλαίσια του θεσμού των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2008– Γεώργιος Ουζούνης» που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Διεθνούς Επιχειρηματικού Συνεδρίου “South-East Europe Investment Conference 2008”, η Entersoft απέσπασε το Δεύτερο Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερης Εταιρίας Εναλλακτικής Αγοράς - 2008».

2003

Το 2003 η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος του Γ’ ΚΠΣ ΠΑΒΕΤ Νέων Επιχειρήσεων, ενέταξε στα επιδοτούμενα έργα την ανάπτυξη του τεχνολογικά προηγμένου περιβάλλοντος enter .net, πάνω στο οποίο βασίζονται σήμερα όλα τα προϊόντα της Entersoft.

Επιβραβεύοντας την πρωτοπορία και τεχνολογική καινοτομία της Entersoft και την υψηλή τεχνολογική εμπειρία των στελεχών της, η Microsoft® Corporation την επέλεξε το 2003 ως κατέχουσα την Ισχυρότερη Τεχνική Ικανότητα και προφίλ για τη Διάδοση της Καινοτομίας του νέου περιβάλλοντος Microsoft®.ΝΕΤ στην Ελλάδα. Με αυτή τη διάκριση η Entersoft έγινε μέλος ενός προνομιούχου παγκόσμιου μηχανισμού 120 μηχανικών λογισμικού από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.