Ιστορίες Πελατών

Φιλτράρισμα ανά κλάδο 

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών βελτιστοποιεί τη διαχείριση παραγγελιών και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΣΕΦΑΡ επέλεξε να συνεργαστεί με την Optimum, μέλος του ομίλου Entersoft..

Η ΣΕΦΑΡ επέλεξε να συνεργαστεί με την Optimum, μέλος του ομίλου Entersoft και το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης αποθήκης aberon. Πλέον μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς τον φόρτο εργασίας μέσα στην αποθήκη και να υπολογίζει πότε πρέπει να αρχίσει η εκτέλεση της κάθε παραγγελίας για να είναι έτοιμη εγκαίρως, αποφασίζοντας αυτόματα ποιες παραγγελίες θα στείλει προς εκτέλεση και τις προωθεί την τελευταία στιγμή (just in time).

Η Rolco μειώνει κατά 88% το συνολικό κόστος logistics, αυξάνοντας την παραγωγικότητα του προσωπικού κατά 95%.

Μέσω της υλοποίησης του Entersoft Business Suite (ERP, CRM, SFA, Service, WMS,..

Μέσω της υλοποίησης του Entersoft Business Suite (ERP, CRM, SFA, Service, WMS, Παραγωγή). Η μεγαλύτερη καινοτομία που χαρακτηρίζει την υλοποίηση αφορά την ολοκλήρωση του WMS με το κύκλωμα Παραγωγής. Η διασύνδεση των δύο αυτών εφαρμογών καλύπτει όλο το φάσμα των logistics, από τις παραλαβές των πρώτων υλών και τις αναλώσεις, μέχρι τον προγραμματισμό και τη γραμμή παραγωγής με πλήρη γνώση της ιχνηλασιμότητας σε κάθε στάδιο, διαχωρισμό (ημι)έτοιμων και Scrap προϊόντων, picking με διαχωρισμό ενδοδιακινήσεων και παραγγελιών πελατών για την τελική παράδοση, καθώς και παρακολούθηση του βιβλίου εισαγωγής εισερχομένων οχημάτων στην πύλη του εργοστασίου, πάντα με χρήσιμα στατιστικά και δείκτες παραγωγικότητας.

H Ιωνική αποκτά ενοποιημένη εικόνα για τον Όμιλο υιοθετώντας μία ενιαία πλατφόρμα με cross λειτουργικότητες και κεντροποιημένο έλεγχο.

Πλέον διαθέτει το άρτια δομημένο και ενοποιημένο ψηφιακό οικοσύστημα της Entersoft, με..

Πλέον διαθέτει το άρτια δομημένο και ενοποιημένο ψηφιακό οικοσύστημα της Entersoft, με δυνατότητες επεκτασιμότητας, αποτελούμενο από τις συνδυαστικές λύσεις
Entersoft Business Suite (EBS), Entersoft WMS, Entersoft Mobile (CRM, SFA) και Entersoft xVan.

Τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης βελτίωσαν τον χρόνο απόκρισης στις ανάγκες των σημείων πώλησης και ενίσχυσαν την αγοραστική εμπειρία του τελικού πελάτη.

Επιλέγοντας το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα της Entersoft και την Logon ΑΕ, καλύπτουν..

Επιλέγοντας το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα της Entersoft και την Logon ΑΕ, καλύπτουν όλα τα σημεία λιανικής πώλησης, με προηγμένες λύσεις εμπορικών πολιτικών, διασύνδεσης και διαχείρισης πιστωτικών καρτών, με Loyalty πελατών, λειτουργίες back office (λογιστήριο, προμήθειες,
marketing) και δυνατότητες ιχνηλασιμότητας, παραγωγής και κοστολόγησης.

Η εταιρεία Εύρηκα μειώνει κατά 85% τον χρόνο συνεννοήσεων και διευκρινίσεων των τμημάτων ανά χώρα και αποκτά ενοποιημένη εικόνα για τον Όμιλο.

Το Entersoft ERP αναβάθμισε ψηφιακά και εκσυγχρόνισε όλα τα τμήματα της επιχείρησης,..

Το Entersoft ERP αναβάθμισε ψηφιακά και εκσυγχρόνισε όλα τα τμήματα της επιχείρησης, αναπτύσσοντας σύγχρονες αυτοματοποιημένες διαδικασίες και παρέχοντας άμεση και πλήρη ορατότητα στην πληροφόρηση, cross dimensional analysis, reporting Ομίλου, ισοζύγια, consolidation κ.λπ.

Η αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος μείωσε κατά 20% τα λάθη σε Back office διαδικασίες αποθήκης βελτιώνοντας κατά 40% τις διαφορές καταμετρήσεων φυσικού αποθέματος σε σχέση με το απόθεμα στο WMS.

Mε το Entersoft WMS η εταιρεία αυτοματοποιεί τις διαδικασίες Supply Chain, έχοντας..

Mε το Entersoft WMS η εταιρεία αυτοματοποιεί τις διαδικασίες Supply Chain, έχοντας στη διάθεσή της real time ενημέρωση. Μέσα από το integrated περιβάλλον µε το ERP, εκμηδενίστηκε η απώλεια χρόνου σε χρονοβόρες γέφυρες και επιτυγχάνθηκε ακρίβεια σε real time συγχρονισµό αποθεµάτων µεταξύ ERP – WMS. Παράλληλα βελτιώθηκε ο συνολικός χρόνος εκτέλεσης των συλλογών, ενώ η Διοίκηση έχει πρόσβαση σε πολύτιμη πληροφόρηση για την ενίσχυση των επιχειρηματικών αποφάσεων.

Η Isomat διαθέτει πλέον real time εικόνα για όλες διαδικασίες της εταιρείας, όπως παραγωγή, διακίνηση, αποθήκη, οικονομική διεύθυνση, καμπάνιες marketing κλπ.

Με το Entersoft Business Suite® η εταιρεία κατάφερε την ομογενοποίηση της πληροφορίας..

Με το Entersoft Business Suite® η εταιρεία κατάφερε την ομογενοποίηση της πληροφορίας όλων των χωρών ενοποιώντας όλα τα δεδομένα της σε ένα κεντρικό πληροφοριακό σύστημα. Επίσης, με το Entersoft CRM/SFA® διαθέτει λεπτομερή και real time καταγραφή κύκλου πώλησης, πελάτη και εμπορικής πολιτικής, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες από τους εκπροσώπους του Τμήματος Πωλήσεων.

Το Φυσικό Αέριο πέτυχε αύξηση σε παραγωγικό χρόνο που ανακατανεμήθηκε σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ενώ διευκολύνθηκε η λήψη στρατηγικών αποφάσεων βάσει της αξιοπιστίας των δεδομένων που συλλέγονται.

Η Entersoft δημιούργησε έναν ευέλικτο συνδετικό κρίκο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ τριών συστημάτων..

Η Entersoft δημιούργησε έναν ευέλικτο συνδετικό κρίκο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ τριών συστημάτων διαφορετικής δομής (ERP, CRM, Billing) για την καθημερινή συγκέντρωση και διαθεσιμότητα των πραγματικών εσόδων της εταιρείας από B2B και B2C πελάτες αυτοματοποιώντας την εισαγωγή τους στο σύστημα.

Η Shop & Trade μείωσε κατά μέσο όρο 26% τον χρόνο επεξεργασίας και διαχείρισης των παραλαβών και παραδόσεων…

…επιλέγοντας το Entersoft Business Suite (EBS) με ενιαίο περιβάλλον ERP και WMS..

…επιλέγοντας το Entersoft Business Suite (EBS) με ενιαίο περιβάλλον ERP και WMS για το σύνολο των τμημάτων της εταιρείας, ενοποιώντας όλες τις διαδικασίες (B.I – αγορές – WMS – παραλαβές) και τον έλεγχό τους μέσα από μία πλατφόρμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις υπερωρίες προσωπικού αποθήκης κατά 40% και τα λάθη διαχείρισης της αποθήκης κατά 70%.